|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שגיאת עם פונקציית COPY של PHP
שלום
במערכת אצלי אני מבצע שימוש עם הפונצקיה copy. בעקבות עידכון גירסת PHP ל 5.2.17 אני מקבל את השגיאה: קוד:
Warning: copy() [function.copy]: Unable to access http://www.www.com in /home/www/domains/www/public_html/ajax.php on line 962 תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
השגיאה אומרת שהפונקציה לא מצליחה לגשת לכתובת מסויימת - בא לך להראות את הקוד כדי שנוכל להבין מה הבעיה?
# 3 |
הוסטסניון
|
הכתובת קיימת בדקתי.
הבעיה הגיעה לאחר עידכון גירסה, בקוד לא שיניתי דבר. השימוש שלי בפונקציה הוא כזה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
דבר ראשון - זה צריך להיות בתוך מרכאות, למרות שאני מאמין שזה ככה בקוד כי אחרת השגיאה היתה שונה
דבר שני - תבדוק בהגדרות PHP (אפשר להריץ phpinfo() ) על מה מוגדר "allow_url_fopen" אם הוא מוגדר על on, תוודא שהכתובת שאתה מכניס היא בלי רווחים, אם כן - צריך להחליף את הרווחים עם %20
# 5 |
הוסטסניון
|
בקוד זה עם מרכאות כן.
ו allow_url_fopen מוגדר על ON כבר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תבדוק אם יש רווח בשם של הקובץ..
אם היית מראה את הקוד המקורי אולי היינו יכולים לדעת אם זו הבעיה מגירסא 5.2.13 ומעלה רווח בשם של הקובץ לא מתקבל. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אז אולי תראה לנו מה יש בשורה 962 במקום שננחש?
# 10 |
הוסטסניון
|
הנה:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|