|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עם איזה אחסון אתם עובדים בחו"ל?
אני מחפש ספק אחסון מהיר, אמין וטוב לאחסון של כמה אתרים בחו"ל ולא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל לקבל אחסון מהיר וטוב ולא את האחסונים הגרועים כדוגמת godaddy שמאחסנים 80 אלף אתרים על שרת אחד.
אם למישהו יש המלצות על חברות בחו"ל שהוא עבד איתן אשמח לשמוע. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
hostgator טובים
רק ה- FTP שלהם איטי |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
Securehost - יש לי שרת אצלהם (צרפת)
והיה לי גם VPS וגם אחסון על השרתים שלהם בחו"ל - בקיצור אני עובד איתם כמעט שנה- והכל מעולה - שירות, איכות, זמינות וכ'ו Last edited by Tal.; 07-11-11 at 21:53.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני עשיתי את שלי עם שרתים בחו"ל, נמאס לי משיחות לחו"ל, משיחות מחו"ל ומשרתים בחו"ל.
בתכלס? ארץ הקודש הכי טוב. אך אם קהל היעד בחו"ל אז BLUEHOST - מחיר זול, פאנל מותאם מעולה ושרת מהיר וטוב. אי אפשר לבקש יותר.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
ixwebhosting - מרוצה מאוד
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
גם IX..
אבל לא ממש מרוצה. השרת קורס לא מעט פעמים...
# 7 |
חבר בקהילה
|
מבין ההמלצות שעלו פה יצא לי לעבוד גם עם bluehost וגם עם hostgator. שניהם סבירים אבל אני מחפש משהו יותר מהיר, שיהיה מן הסתם גם יותר יקר (אחרי הכל די ברור לי שאי אפשר לשלם 6$ לחודש לכמות בלתי מוגבלת של דומיינים ותעבורה ולצפות שזה ירוץ מהר).
האם למישהו יש המלצה על חברה שמספקת אחסון יותר מהיר בטווח מחירים של כמה עשרות דולר? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
bluehost טובים מאוד
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|