![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הרשאות בוורדפרס
שאני מתקין וורדפרס בהתקנה זה רושם לי לערוך ידנית את הקובץ CONFIG,למה זה ככה?
איך אני גורם לזה לזהות לבד?
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא מכיר כ"כ את וורדפרס - אבל בטח הרשאת 777 (chmod) לקובץ תסדר את זה
אבל מה הבעיה בלערוך ידנית?
# 3 |
חבר בקהילה
|
זאת לא בעיה , פשוט שההתקנה מבקשת ממני לערוך את הקובץ ידנית אני נתקל בהמון שגיאות במהלך השימוש במערכת,אבל שההתקנה עוברת חלק (ללא עריכה ידנית ) השימוש עובר גם הוא חלק ללא שגיאות.
# 4 |
חבר בקהילה
|
שים לב איזה שגיאות זה נותן לי
מורידה את ההתקנה מהכתובת http://downloads.wordpress.org/plugi...ode.1.6.10.zip Warning: touch() [function.touch]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 5461 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/eladb1992/domains/clickmusic.tk/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 177 Warning: unlink() [function.unlink]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 5461 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/eladb1992/domains/clickmusic.tk/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 489 לא הצלחתי להוריד את הקובץ. ספריית היעד של הקובץ לא קיימת או לא זמינה. חזרה לעמוד התוספים
# 5 |
חבר מתקדם
|
בגלל שה-safe mod של PHP פועל אצלך, אין לסקריפט (הקובץ התקנה) אפשרות לכתוב לתוך תיקיה שלא הוא יצר (ה-PHP/אפאצ'י)
תבקש מהבעלים של האחסון שלך לבטל לך את ה-safe mod ואם לא יסכימו אז באסה לך ותצטרך לעשות את זה ידנית
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|