|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
עסק רשום [?]
|
רעיון מצויין וביצוע לא רע בכלל.
נתקלתי במס' דברים שמפריעים לי כרגע: אני חושב שרצוי ליצור הפרדה ברורה יותר בין התיבות הן בדף הראשי והן בדפי הקטגוריות, זה לא ממש ברור ונוח במתכונת הנוכחית לדעתי. את התגיות בדפי הקטגוריות/ דפי הסיקורים לשים בחלק התחתון של הפריט/ הדף (ולא למעלה), זה מידע שבא כבדרך אגב לא אמור למשוך תשומת לב כמו הכותרת לדוג'. חשוב לי לציין שהדבר הראשון שעשיתי כשנכנסתי לאתר זה Refresh, הייתי בטוח שהדפדפן פספס איזה קובץ עיצוב או כמה תמונות, האתר יותר מדי לבן וריק לדעתי (בהמשך להערה הראשונה). תמשיכי לעדכן תוכן באופן קבוע ולכסות כמה שיותר אתרים, תנסי למצוא ודרכים נוספות לשפר את האתר - אני בטוח שתצליחי, המון בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'yolei_topbuy'@'localhost' (using password: YES) in /home/yolei/webapps/htdocs/goto.php on line 9
Database connection failed: Access denied for user 'yolei_topbuy'@'localhost' (using password: YES) |
![]() |
![]() |
# 13 | ||
חבר חדש
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() תוכל רק בבקשה להסביר לי למה התכוונת ב"אני חושב שרצוי ליצור הפרדה ברורה יותר בין התיבות הן בדף הראשי והן בדפי הקטגוריות, זה לא ממש ברור ונוח במתכונת הנוכחית לדעתי." לתיבות בתפריט הימני?
![]() |
# 14 |
עסק רשום [?]
|
כרגע הסיקורים השונים בעמוד הראשי מופרדים באמצעות התמונה: http://www.topbuy.co.il/wp-content/t...l-dot-full.gif
תמונה דומה קיימת בדף הקטגוריה ובכל המקומות המופרדים באמצעות עיקרון זהה. מעבר לזה שניתן לוותר על התמונה הזאת (והיא קיימת מס' פעמים בתצורות שונות כמו שציינתי) ע"י שימוש ב- CSS ליצירת מסגרת/ <hr> זהה, זה פשוט לא מפריד בצורה ברורה מדי לדעתי (בעיקר במקומות שציינתי) - זה לא נראה הכי טוב, אין לי ממש דרך להגדיר את זה. אולי שינוי במבנה הבלוק ו/או באופן חלוקת הפריטים יפתור את זה. משהו נוסף ששמתי לב אליו זה צבע הכותרת הבהיר מדי של הפריטים בבלוק "מאמרים אחרונים", זה די מוציא את העיניים. כל אלו כמובן דברים קטנים שניתן לשנות/ לשפר לדעתי, באופן כללי - האתר נראה מצויין. Last edited by אדיר; 01-11-11 at 18:46.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
הרעיון מצויין לדעתי, תוכלי להשיג תנועה מצויינת לאתר!
למרות שהביצוע קצת מבולגן... בהצלחה.
# 17 |
חבר על
|
יולי אחלה עבודה, כל הכבוד תמשיכי להפציץ
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
קניות באינטרנט |
|
|