|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
איך אני אמור לקדם את האתר / להוסיף גולשים?
היי, יש לי אתר של סדרות לצפייה ישירה(האתר שמרכז הכי הרבה סדרות מתורגמות לצפייה ישירה ולהורדה בארץ) שהרעיון שלו הוא שאנשים לא יצטרכו לחפש פרק פרק, אלא שכל הסדרה מרוכזת וזה הרבה יותר נוח מאשר למשל הורדות נט אם אתה רוצה להתחיל סדרה ולא לחפש כל הזמן את הפרקים.
*האתר קיים כ4 חודשים יש לי כ5000-6000 גולשים ביום, וביום טוב ממש כ7500. הבעיה היא שהגעתי לסוג של שיא שאני לא מצליח לשבור. קידום האתר בגוגל יהיה נורא קשה, לא רק שזה תחום קשה, אלא הרעיון עם הקידום יהיה קשה. כי אנשים מחפשים פרק, פרק ואני פשוט מעדכן את העמוד של הסדרה עם הפרק החדש. האם כדאי בכל זאת לנסות לקדם את האתר? כי זה נראה לי קצת חסר טעם... עד היום הייתי מוסיף בתפוז כל פרק שהיה יוצא, ותפוז זה אתר נורא מקודם וכל פוסט שהייתי מוסיף בבלוג הוא היה ישר בעמוד הראשון והייתי מקבל המון צפיות. זה היה די השלב הראשוני כדי שאנשים יכירו את האתר, וזה תאמת די נמאס לי. עם זה אני מפרסם בפורומים אחרים את הפרקים החדשים, וגם זה די נמאס. איזה דרכים יש כדי שאנשים יכירו יותר את האתר? אני מתכנן להשיג רשימת מיילים של אתרים של צפייה ישירה ולשלוח לכולם את האתר עם תיאור וכו'.. אך מה עוד? מה הייתם מוסיפים באתר כדי שימשוך עוד את הגולשים? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני לא מבין.
יש לך אתר עם כמות גולשים מכובדת. אתה עושה את אותם הפעולת שכל המתחרים שלך עושים (תפוז וכודמה) ועדיין מצליח להזרים תנועה לאתר, למה אתה רוצה דרך חדשה? אתה מנסה להמציא את הגלגל?
# 3 |
חבר בקהילה
|
גם אני לא הבנתי מה הבעיה כאן..
# 4 |
חבר מתקדם
|
פייסבוק!
אני במקומך הייתי פותח פייסבוק פקטיבי מוסיף 100 אנשים שיש להם הרבה חברים (כל אחד אם 1700+ חברים) ושם לכל אחד על הקיר קישור לצפייה ישירה של עספור העונה החדשה... ישר כל החברים שלהם רואים וזה עובר מקיר לקיר ובשיחות הצ'אט. תוסיף בכל סדרה/סרט כפתורי share בולטים של פייסבוק אם טקסט משכנע שאנשים ישתפו. תוסיף אפשרות להגיב לא רק דרך האתר, אלא באמצעות משתמש פייסבוק כמו מאקו נענע וכו'... אם יש לך עוד אתרים או חברים בעלי אמצעים ברשת, תשים במקור מסויים קוד פופ אפ לאתר שלך. תעלה סדרות קצרות ליוטיוב כמו "הרוצחים" ו "המרד בכלא 6" ושים בסרטונים קישור לאתר Last edited by Gmalaya0x; 27-10-11 at 03:43.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
התכוונתי מה אני יכול לעשות עוד.. כי די הגעתי ל"שיא" ואני לא מצליח לעבור אותו.. מה אני צריך לעשות עוד כדי לעבור אותו?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
לא את גוגל.
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
בסדר, אז אני מבקש דרכים איך להביא עוד משתמשים לאתר.. זאת השאלה.
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יש לך אתר עם כמות אנשים מכובדת מאוד
אני לא מבין מה הבעיה פה בדיוק עם אין לך אדסנס תוסיף אדסנס ותרוויח מזה הרבה כסף ועם כבהר אתה רוצה לשבור את שיא הגולשים שלך אתה יכול או לבקש ממישהו שיקדם לך את האתר בתמורת תשלום או שאתה יכול לקדם את האתר לבד בגוגל אני מאמין שיש לך הכנסות מכובדות מהאתר שלך וכמובן כמו שציינו פה אתה יכול לפרסם בפייסבוק בדפים שם לשלוח לחברים ועוד אתה יכול גם לקדם דרך SEO אני מאמיו שאתה יודע מה זה אז אני לא יסביר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|