|
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
![]() חח אל תשאל האתרים שלך לתפארת מדינת ישראל
מה אתה חש איזה מעצב בינלאומי לא ביקשתי ממך הערה לגבי העיצוב כל אחד והטעם שלו לא טוב לך אל תכנס אבל קודם תתבגר ותגדל אתה ילד שחי באשליה שעיצוב קובע את איכות העסק.. אם ככה אני מאחל לך רק הצלחה וטוב! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
תגיד לי אתה מסכן ? אני רשמתי פפה שאני מעצב ? קודם כל זה עיצוב באנגלית שניסת לתרגם לעברית, לא הלך לך כל האתר בנוי מתמונות, מעכב את העליה שלו פעם הפונט הוא א' פעם הפונט הוא ב', אין אחידות רשימת התמיכה/צרו קשר לא זוכר כבר, מה זה הקישקושים האלה בטבלאות שם חצי מהקישורים לא עובדים. הלוגו/שם החברה תקוע שם בצד שמאל בלי קשר לצבעים של האתר. עמוד ה"חבילות" השונות בכניסה לאתר מטושטש רשמתם באנגלית "Shekel" אם כבר הלכתם על לרשום את המחיר באנגלית, אז אולי תרשמו כבר " Nis" ? ועיצוב קובע את איכות העסק ? לעיצוב וראות אתר החברה יש חלק דיי משמעותי בהחלטת הלקוח, לפחות 50% מהבחירה. ואל תפגע ואל תעלב כי ככה זה נראה מהצורה שבה כתבת.. וילד ? אני מוכן לחזור עכשיו להיות בן 14 תאמין לי
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
![]() לא ביקשתי ממך חוות דעת..
זה שאתה קנאי, ואוכל את הלב שלך ואתה בן אדם מסכן שלא יודע לפרגן ורק יודע לאכול את עצמך מבפנים זה לא בעיה שלי.. אם העיצוב שלנו מפריע לך זה בעיה שלך.. אני שוב אומר לך כל אחד והטעם שלו.. אף אחד לא מינה אותך למבקר אתרים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|