|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
מה שכן במידה וההכנסות שלך לא עולות על 65 אלף בשנה אם אני לא טועה, ואתה רשום כעוסק פטור, אתה פטור מלשלם מס. אבל גם במצב כזה אתה מחוייב לדווח |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
טוב בקיצור מה אתם הייתם עושים?
אין לי איך להוציא קבלות אני לא עסק. אני לא מבין בזה כלום. איך אני מקבל את הכסף בלי רואי חשבון וכל מיני שטויות כאלה. מה האפשרויות שיש לי? |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
לך על Fox Web Media ואל תקשיב פה לאף אחד.
שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 14 |
|
לא מכיר את תוכנית השותפים שהבחור פה מעלי הציע, אני רק אתן לך שאלה למחשבה:
איך אתה יכול לסמוך על משהו לא חוקי? עצם זה שהאתר(לא חשוב איזה) והמפעילים שלו מעלימים מס לכאורה, הם עוברים על החוק. מה ימנע מהם לא לשלם לך? |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
איזה אנשים פה למות.
גוגל מנהלת את המודעות שלה בעברית בישראל , על החלק שלה היא משלמת גמובן מס אבל היא לא מבקשת מהשותף חשבונית, אז גם היא עוברת על החוק? תפסיקו לדבר שטויות כבר אולי אתם רוצים שגם פיפאל שגם פועלת בישראל יבקשו ממכם חשבונית? עסק לא חייב לבקש מהלקוח \ שותף חשבונית כשחברה כמו fox media שתאמינו לי הכל שם חוקי משלמת לכם את הכסף הם מדווחים עליכם לרשויות המס כהוצאה מוכרת כמובן . אבל העניים האם להוציא חשבונית ולשלם מה הוא רק עלייכם , אתם לוקחים את הסיכון |
![]() |
![]() |
# 16 | |
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
חברים הויכוח פה עקר
כל אחד חושב שהוא יודע יותר מהשני, הדרך הכי טובה לדעת היא לפנות למקור מקצועי אני עובד עם יועץ מס צמוד שאומר לי מה מותר מה אסור ומה בתחום האפור הכנסה מגוגל היא משהו שחייבים לדווח עליו בעל אתר פרטי שאין לו תיקים בשום מקום יכול "להעלים" את ההכנסה הזאת, זה לא חוקי אבל זה אפשרי כמובן שעדיף לדווח על כל הכנסה כזאת ולא להגיע למצב של פסילת תיקים בגלל 100$ מצוקמקים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|