|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצגת עיצוב משותף | DHotel
שלום לכם ,
כמו שהבנתם מהכותרת - באשכול הזה נציג עיצוב משותף אשר עצבנו ביחד. DNStudios & dordahan , את העיצוב עצבנו ביחד על ידי שיתוף מסך בתוכנת המסרים Skype , וזוהי התוצאה הסופית. יש לציין שאתר כזה אמור להיות כמו שהוא כך חלק וללא אפקטים אולי פה ושם בקטנה ולא יותר מדי. - העיצוב כבר הספיק להמכר. אנחנו מבקשים אך ורק ביקורות בונות , בלי תגובות כמו '' נחמד '' , '' יפה '' , '' לא אהבתי '' . תגובות כאלה מבחינתנו חסרות משמעות ואנו מצפים לתגובות בונות בלבד. DHotel - רשת מלונות , עוצב ע"י DNSstudios & dordahan http://www.up2me.co.il/images/3427368.png ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
העיצוב ממש יפה אני אהבתי נקי יפה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הפונטים מאוד גרועים, הלוגו הוא לא סמל שלכם מה שהופך אותו לגרוע,התמונה לוקחת יותר מ50% בעיצוב,אין פה עיצוב משמעותי חוץ מבלוקים חרושים וסתם טקסט
אני מקווה שתקבל את זה כדעה ולא דבר אחר |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני כבר הבנתי מה אתה מנסה לעשות אם אני יפתח את אותו פוסט בפורום שלך אתה תגיד '' יפה אין מה לשפר '' בכל אופן לא אקבל ממך את הביקורת כי זו לא המטרה שלך .. אנשים רציניים ? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני רואה לאן אתה חותר ולא התכוונתי לפגוע, מצטער שזה יצא ככה אבל זו הבונה שלי
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אתה לא פוגע , אין לי בעיה לקבל ביקורת
להפך אני רק לומד מביקורות .. רק פשוט שאצלך המטרה היא לא להביא ביקורת אני יודע טוב את המטרות שלך |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
מה עיצוב פה?
התמונה לוקחת את כל המקום,בלוקים פשוטים מה שעשיתם פה זה לוגו ו בלוקים לא רואה ממש עיצוב. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מבחינת עיצוב, נראה ממוצע לאתר ייצוגי שכזה(הייתי מופתע עוד יותר אם התמונה באמצע מתחלפת).
מכיוון שהוא נמכר אז מבחינת אתר - התמונה באמצע מבזבזת מקום רב שבמקומו ניתן להכניס פיצ'רים נוספים או מלבנים נוספים כדי למשוך את הגולש ולהזמין חופשה(אני מניח שזוהי המטרה) יום טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|