|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
היכן ניתן להשיג מטען מקורי למחשב נייד
המטען של המחשב שלי נדפק, אז הזמנתי מאיזשהיא חנות מטען שהיה ממש כמו המקורי אך אחרי שימוש של שבוע הוא הפסיק להטעין, וגם כשנגעתי במחשב במקומות מסויימים התחשמלתי והוא ממש התחמם. אז הם שלחו לי חדש ואז השני אותו הדבר רק שאחרי שבוע הוא פתאום גרם לקצר והחשמל בבית קפץ כשהוא פעל...
אז בקיצור הבנתי שאני צריך מטען מקורי אם אני לא רוצה בעיות עם המטען. רק שאני לא מוצא שום מקום שאפשר לרכוש ממנו מטען מקורי (וגם איפה שרשום לא בטוח שזה מקורי). ובאיביי רוב המוכרים מוכרים זיוף... אז מישהו פה מכיר איזשהיא חנות או משהו שאפשר לקנות ממנו מטען מקורי למחשב נייד? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יצרן המחשב יעזור מאוד בכדי לכוון אותך...
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
לא חסר ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אני גם הייתי צריך מטען 19.5V ל-DELL, וקניתי מקורי ב-sollan.co.il.
תבדוק אם יש שם משהו שיתאים לך. הגעתי אליהם מ-ZAP, דרך אגב, אז תבדוק שם ואולי תמצא עוד חנויות.. בהצלחה
# 7 |
חבר על
|
# 8 |
עסק רשום [?]
|
הבעיה היא שהם רושמים שזה מקורי אבל בפועל לפי מה שבדקתי כמעט כולם לא מוכרים מקורי אלא זיוף שהם קונים ב10$ מדילאקסטרים.אפילו חנויות עם פידבק נורא טוב בזאפ...
אני יתקשר לכמה חנויות ויבדוק. תודה בכל מקרה על העזרה. אבל אם למישהו פה יצא בעבר לרכוש מטען מקורי מחנות והוא באמת קיבל מטען מקורי אז הייתי שמח לקבל את שם החנות |
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני חושב שתוכל למצוא שם מפיץ מסויים ולשאול אותו אם הוא מוכר גם מטענים מקוריים. אם בכל זאת אתה לא מצליח למצוא, אני ממליץ לך להתקשר לשירות הלקוחות של Dell בישראל ולשאול מאיפה ניתן לרכוש מטען מקורי. בהצלחה ותעדכן אותנו אם הצלחת למצוא ![]()
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|