|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה | חומרה של שרת
יש לי כמה שאלות לכמה ממכם ישמעו טיפשיות , ולכמה לא .
1. אפשר להרכיב שרת במפרט [הרכבה עצמאית? ] 2. מה ההבדל בין מארז U [פיצה] לבית מארז רגיל חוץ מהגודל ומזה שהוא נכנס לארון שרתים. יש הבדל הוצאות בחוות שרתים ? אחסון יותר יקר ? 3. יש הבדל בין מארז של שרת לבין מארז של מחשב רגיל ? [הבדלים משמעותיים ? ] 4. יש הבדל בין ספק כוח של שרת לבין ספק כוח של מחשב רגיל ? [לא מבחינת גודל]. 5. יש הבדל בין קירור למעבד של שרת לבין קירור למעבד של מחשב [ לא מבחינת גודל ]. 6.כמה ספק כוח ידרוש 2 מעבדי E5606 + 16GB ראם ? 7. לוח אם של שרת 13" על 12" נכנס במארז רגיל MID TOWER? 8.מאיפה אפשרי לקנות רכיבי חומרה לשרתים או שרתים ? [ אני מחפש חברה שמוכרת חדש עם אחריות ולא משומש ] כמו ש-"KSP" מוכרת בתחום המחשביים הביתיים אני מחפש חברה שמוכרת בתחום השרתים במחירים נוחים. אשמח אם תביאו לי מספר חברות . 9.הארז דיסק SATA רגיל של מחשב בייתי מתאים לשרתים? [ לא מדבר על שרת ספציפי אלא אם הוא מתאים בכללי הכוונה אם יש שרתים שתומכים בהתאמה זאת. ] 10. אם אני יקנה לוח אם מתאים , מעבד XEON , וזכרון ECC ויחבר לספק כוח של מחשב רגיל ובתוך מארז של מחשב רגיל עם 2 מאוררים יכול להיות שתהיה בעיה ? תודה מראש , נתנאל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
סליחה, טעות, פורום לא נכון.
# 4 |
חבר חדש
|
שלום לך, drp
השאלות שלי הן בשביל ללמוד יותר על שרתים. הייתי מעוניין לבנות שרת ולא דווקא לקנות מוכן ולכן השאלות ההאלה חשובות נורא. השאלה העיקרית שלי היא "מאיפה אני קונה תשרת" אני מעוניין לקנות מחנות,עם אחריות ו-וותק בתחום. אשמח אם מישהו פה יקח יוזמה ויענה לי 2 דקות על השאלות באמת שזה 2 דקות. תודה ,נתנאל. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
אני יכול לספר על לקוח שלי, שמחלקת השיווק של ספק אינטרנט מסוים(הלוגו שלו עף), דחפו ללקוח שלי 2 שרתים, עם 600Gb ברייד של כונני SAS כל אחד, ודרשו מחיר בגובה השמיים, כשהוא יכול להסתפק בחומרה סטנדרטית של תחנת עבודה.
אבי Last edited by Kernel; 25-07-11 at 19:47.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אוקי , הבנתי את העניין.
עכשיו אמרת שלא מומלץ לקנות חלקים בארץ ואת זה אני יודע. דיברת על לקנות שרת חדש בגלל האחריות והשירות ותוך 4 שעות מגיע טכנאי עד הבית. "בארץ לא משתלם לקנות חלקים כאלה, אלא לרכוש שרת חדש בגלל האחריות והשירות (4 שעות מרגע תקלה מגיע טכנאי ומחליף הכל ON THE HOUSE)" השאלה שלי מאיפה אני קונה את השרת? ובנוגע לשימוש בשרת: אני לא הולך להתעסק ב-SAS כי אני חושב שזה מיותר ויקר. אני ישתמש ב-SATA רגיל תראה אני מחפש כמה שיותר זול עם כמה שיותר ביצועים. אני רוצה להשתמש בעקרון להרצת שרתי משחק , דיבור וכמה אתרי אינטרנט ואולי עוד כמה דברים בעתיד. לפי מה שאני יודע בשרתי משחק המעבד לוקח חלק חשוב ובשרתי דיבור לא. אז אני רוצה מעבד חזק. הייתי מעוניין לקנות את השרת עם אופציה לשים עוד מעבד בעתיד, שהלוח יתמוך DUAL,יש לך המלצה לשרת זול שתומך DUAL ? תודה , נתנאל. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כאשר מתעסקים עם שרתי משחק חלק חשוב ביותר בנוסף לשרת עצמו הוא גם רוחב הפס שאתה מקבל, אתה יכול להביא שרת שיתמוך ב400 אנשים בו זמנית (CS1.6) אבל הרוחב פס יאפשר רק ל100 לשחק.
# 9 |
חבר חדש
|
DrA , אני מודע לזה אבל תודה בכל מקרה.
בגלל זה אני מדבר פה על השרת ולא רוחב הפס, רוחב הפס זה דבר שמתאמים עם רשתות אינטרנט drp , אני לא אומר תקציב בכוונה אני מחפש הצעות מגוונות ולהחליט מה כדאי לי לקחת. אז אני יתן לך טווח מחירים דיי רחב 3,000 - 8,000 שקלים. אני אשמח אם תציע לי שרתים מן המחיר הזול ביותר [3000] עד למחיר הגבוה ביותר שלי [8000]. מה אתה אומר על http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en...6-4159096.html ? עם אני יוסיף לו עוד מעבד E5606 ועוד 4GB ראם איך הוא יהיה ? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
הקפצה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|