|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
עיצוב יפה ונקי.. בצפייה בנושאים נקי מדי, זה קצת מקשה על ההתמצאות בלי פסים וצבעים שונים לכל בלוק (פרופיל משתמש בצבע אחד ותוכן ההודעה בצבע שונה, לדוגמה)
הייתי מעלים או מדביק את הטולטיפ ששמת בעמוד הראשי של הפורום במעבר על כותרת של פורום, זה מציק ולא ממש שימושי |
![]() |
![]() |
# 13 |
חסום
|
לא הבנתי עוד למה לעזאזל אתם קוראים לעצמכם מתכנתי פורומים
זה פורום שהורדתם בחינם מהאינטרנט ושיניתם כמה דברים :\ "מתכנת" |
![]() |
![]() |
# 14 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אבל לגבי שיניתם כמה דברים , אז הדברים האלה יכולים להיות רבים חח אל תזלזל, הגרסה המקורית לא נראית כמו פה, יש לא מעט עבודה. לגבי הפורום - נחמד..נראה כמו כל פורום אחר..אין משהו מיוחד. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | ||||
חבר חדש
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
ציטוט:
סופ"ש פנטסטי ![]()
![]() |
# 17 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אתה ארתור, הדבר היחידי שעשיתה [בלי להעליב לפי דעתי] באייפונר זה אולי אולי את הכפתור חפש. וכול הדברים שלא דומים לסטייל של דן. אז תעשה טובה, סייג לחוכמה, שתיקה.
![]() |
# 18 |
חסום
|
master די להיות מרדן תקבל ביקורות
אומרים לך שלשנות דברים בפורום מוכן זה לא נקרא ל"תכנת פורום" שתבנה פורום כזה מ 0 תקרא לעצמך מתכנת פורום. "מתכנת פורומי vbulletin" תעשה לי טובה. ואף אחד פה לא ילד קטן ולא בא לרעתך לא אוהב שאתם קוראים לעצמכם מתכנתי פורומים. אתם עוד לא ניסיתם לבנות פורום מ 0 שאתם יכולים לגנוב זכויות מאחרים שכן עושים את זה לתכנת פורום זה הרבה מאוד עבודה זה התעסקות בכל הקקי שב php. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני לא מכיר אותך בכלל למה שאני אגיד שאתה לא יודע PHP? דיברתי בכללי, על אלה שקוראים לעצמם "מתכנתי פורום", ואם אתה באמת יודע PHP יכולת להגיד שאתה תכנתת פשוט את הפורום לא צריך להגיד "מתכנת פורום", כי אף אחד פה לא רואה שזה אתר או בלוג, כולנו יודעים שמדובר בפורום. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|