![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
שאלה בקשר לסקינדו
אני משתמש בשירות של סקינדו באתר שלי לצפייה ישירה
בהתחלה היו כמה קליקים ועשיתי רווח של כמה שקלים. כבר חודשיים בערך יש הקלקות מדי שבוע כ-5 הקלקות בערך שגם ככה 5 הקלקות זה כלום רווח וגם את זה סקינדו לא מראה לי, אני רואה שלחצו 5 הקלקות לדוגמא אבל אני לא רואה רווח. ואני לא לחצתי על המודעות האלו, בהתחלה רק אמרתי ל2 3 אנשים ללחוץ לאחר מכן כבר לא. בכל מקרה, נגיד ולא ילך אם סקינדו יש המלצה טובה אחרת שאני יוכל להשתמש באתר שלי? זה אתר אם 50-100 כניסות שונות בערך לפי אקסטרים טראקינג. ועוד משהו מוזר, בסקינדו כתוב לי צפיות יחודיות נגיד 100-300 ובסטטיסטיקה של אקסטרים טראקינג כתוב בין 50-100 . ואני מדבר רק על צפיות יחודיות, איך ככה? משהו כאן מזייף. ואין לי עוד אתרים. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לשאלתך הראשונה... לא כל הפרסומות שמוצגות מסקינדו הן פרסומות של תשלום לכל קליק, באפשרותך לבחור את הפרסומות שיוצגו אצלך באתר, ולבחור דרכי תשלום ע"פ קליק, אלף צפיות, לידים וכו'.
כמו כן, בקשר למספרים שמוצגים לך בסקינדו, אלו לא כניסות לאתרך, אלו חשיפות של פרסומות. בהצלחה!.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|