|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ומישהו יודע אולי אם יש פקודה לשרשור בsql, כדי לעשות משהו כזה select * from `table` where (`column1`+`colum2`) like '%טקסט%' ?? |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
עסק רשום [?]
|
http://phpguide.co.il/%D7%97%D7%99%D...7%9C%D7%90.htm
מצאתי את זה, זה נראה לי מה שאני צריך אבל לא הבנתי את הקטע להפוך את אחת העמודות לfull text, כי במקרה שלי יש לי מספר עמודות, אז איך אני אמור לעשות? חשבתי לעשותת עוד עמודה שתכיל את כל המידע עם רווחים, אבל זה יקח הרבה מקום וזה לא יעיל עריכה: http://www.stemkoski.com/multiple-co...ase-using-php/ זה מסביר את העניין למי שצריך. בגדול יש פקודה match שמאפשר גם לעשות חיפוש, וגם מאפשר לדעת עד כמה התוצאה רלוונטית למילת החיפוש, ואז אפשר למיין לפיה את התוצאות. Last edited by Erez | TrustMedia.co.il; 10-06-11 at 09:44.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הרעיון שלי הוא כזה. הרי אתה יודע שהתחום הוא, נגיד, עבודה.
ביטויים שקשורים בעבודה יכולים להיות כמובן "חיפוש","משרה" ו"בוס" - אבל גם "מתכנת","גנן" ו"רואה חשבון". אפילו "טכנולוגיה" או "24 שעות ביממה" אלו ביטויים עם משמעות. המלצה שלי: צור מערכים עם שיוך לתגיות. לדוגמא, צור את הרצף הבא: מתכנת -> טכנולוגיה, תכנות. גנן -> גננות, בית וכו'. "24 שעות" -> כל היום. שמור את הביטויים האלה כביטויים מנחים. אחר כך, כשמישהו יחפש "מתכנת שעובד כל היום באזור רמת גן", תוכל לפצל את הדרישה: [תכנות] + [כל היום] + [רמת גן], ולזה תהיה לך תשובה. ככל שיהיו יותר תגיות רלוונטיות, כך התוצאה תדורג יותר גבוה. אתה יכול ללכת יותר רחוק ולתת אחוז רלוונטיות לכל תגית לגבי העמוד (נגיד שהנושא תכנות מופיע הכי הרבה, הוא יקבל 0.6, כאשר כל היום יקבל 0.2 ורמת גן 0.2. ככה מי שיחפש תכנות ברמת גן יקבל 0.8 רלוונטיות לעומת מי שיחפש "אדם שעובד כל היום ברמת גן" ויקבל 0.4, כי זה פשוט פחות רלוונטי לעמוד ששמרת). בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 14 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
והפתרון שלך גם מצריך המון עבודה למצוא מילים נרדפות, לארגן מילות מפתח. והבעיה בו שתמיד יהיה איזה מילה נרדפת שלא קיימת במאגר שלי או מילת מפתח שלא ידעתי עליה, אז זה לא ממש מושלם Last edited by Erez | TrustMedia.co.il; 10-06-11 at 11:24.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|