|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
ב"ה
סיבה ראשונה: המון אנשים חושבים (ואני מסכים איתם) שהשיער הכי איכותי ויפה זה שיער בלונדיני שיער מלא ועבה ובריא.. כמו בתמונה.. זה מה שהתמונה מנסה להמחיש.. סיבה שניה: תמונה שמצאתי שאין איתה בעיה של זכויות יוצרים וקשורה לשיער ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
ירדן, הרעיון נחמד מאוד, אבל מאיפה הידע? לאתר כזה אסור לבלף כי אולי אנשים קוראים ויש תקוות סתם?
אני ראיתי את האתרים שלך כולם (פורטל שוקו הישן, קרב אונליין, לוקאל-הוסטס) ואני חייב לציין כי כולם אותו עיצוב! אתה חייב להשקיע בשביל אתר רציני, ולא אני לא מתכוון רק CMS ודומיין אלא גם עיצוב יחודי ותוכן ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
ב"ה
בגלל מה שאמרת כתבתי עמוד מחקרים http://hairforever.co.il/index.php?id=43 ואני ב"ה מתכנן לעדכן אותו ולהוסיף עוד בשביל שלא יחשבו שחירטטתי. אני מבין הרבה ברפואת עור.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
עסק רשום [?]
|
המערכת של האתר נראת טוב, האתר עצמו נראה טוב, הכתובת מתוחכמת שזה טוב
![]() הבעיה שבאמת כולם העירו זה העיצוב המדכא של האתר, אני לא מדבר על הצורה בו האתר מוצג או התמונות. אלה על הצבעים המדכאים, שגורמים לגולש לברוח מהאתר בדרך המהירה ביותר.. תנסה ללכת על גוונים בהירים, זה ימשוך יותר צומת לב ויותר גולשים לאתר, בהצלחה ירדן ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
מדהים.. אחרי ששיניתי צבעים האחוז יציאות מהאתר (בונוס רייט) ירד ב 10% !! יותר אנשים המשיכו לגלוש באתר ולא יצאו מייד אחרי שנכנסו
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
נשירת שיער |
|
|