הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
23-05-11, 23:27 | # 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה| רק דף מתוך האתר מתקדם אבל לא האתר עצמו
שלום,
יש לי בעיה נורא מוזרה... לא מזמן כאשר הייתי מחפש את מיקום האתר שלי במילה למשל "סרטים" יכולתי למצוא מהר מאוד את האתר שלי. אבל כעת כאשר אני מחפש עם אותה המילה "סרטים" אני רואה דף מסויים מהאתר שזה סרט אחד, שכמובן עולה לו במיקומים כאשר אני מקדם את המילה סרטים או קרוב לכך. חשוב להזכיר שאני מפנה רק לעמוד הראשי! אני באמת לא יודע למה זה קורה, לעומת זה נהדר שאותו דף עולה לתוצאה הראשונה בשמו אבל האתר שלי הוא יותר מדף אחד ואפילו כמה עשרות דפים אני באמת אובד עצות והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. בנוסף גם תיאור האתר אינו מתמקד בתיאור שהצבתי לו אלא הולך ישר ל-FOOTER או חלק אחר שנראה לו שמתאים למילת חיפוש ב-Google. אני משתמש במערכת Wordpress עם פלגין אחד המוכרים All In One Seo Pack כמה שניסיתי למחוק פלאגינים, ולהחזיר, ניסיתי פלאגינים אחרים גם לא עזר וחזרתי למקורי ועדיין אין כלום. האם מישהו יוכל להציל אותי מהמצב או שאני אתקע בו לנצח? |
24-05-11, 11:10 | # 2 |
חבר בקהילה
|
מה ההבדל בין דף אחד ל"אתר"? גם הדף זה האתר עצמו.
כנראה הדף יותר רלוונטי מבחינת גוגל במילת חיפוש סרטים |
24-05-11, 16:59 | # 3 |
חבר בקהילה
|
כן אבל הוא מתמקד רק במילה "סרטים" שאותה המילה נמצאת באותו דף של סרט ספציפי, אבל אותו בנאדם מחפש הרבה סרטים ולא סרט ספציפי
זה מונע ממני להתקדם בגוגל כמו שצריך לפי דעתי. אני חושב שגם ה-META שלי באתר בכלל לא עובד כמו שצריך כי הוא לא מתמקד בתקציר שהתאמתי לו אף פעם. במקום להעלות אותו במנוע החיפוש זה מוריד אותי ברוב הפעמים שלמישהו יש תקציר/תיאור טוב יותר משלי למרות שבדקתי דרך כמה אתרים אם META שלי באתר עובד זה עדיין לא אומר שהוא באמת עובד אם גוגל לא תופס אותו... אני מניח שאני לא אמצא כאן מישהו שיוכל לעזור לי בענין, אבל תודה לך בכל מקרה DR.SOCCER Last edited by IMNoob; 24-05-11 at 17:01.. |
24-05-11, 19:28 | # 5 |
חבר על
|
במקום לזרוק השערות, מה כתובת האתר?
26-05-11, 06:33 | # 6 |
חבר בקהילה
|
במקרים כאלו גוגל רואה עמוד מסוים כרלוונטי יותר מהאחר.
יש צורך לראות בדיוק את העמוד בכדי לנסות להבין מדוע זה קרה. בגדול - תבדוק את הכותרת של העמודים, את התוכן ותוציא קישור מהטקסט של העמוד הלא רצוי, לעמוד הרצוי עם מילת המפתח (להצביע בעצם איזה עמוד הוא "סרטים"). תקדם חיצונית את העמוד הרצוי למילת המפתח (תקשר אליו), בסוף זה אמור להשתנות. |
29-05-11, 21:39 | # 8 |
חבר בקהילה
|
במילה אחת: סייטמאפ.
ברגע שתבנה לגוגל מפת אתר שעוזרת לו להבין את ההיררכיה של הדפים אצלך באתר, הוא גם יאנדקס אותם בהתאם. שובל נתן את התשובה, אני נתתי לך את שיטת הפעולה. רק הצלחה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|