![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורות| המקום אינדקס אתרים..
![]() אינדקס אתרים - אינדקס - המקום אינדקס אתרים הוא אתר המרכז את האתרים פופלארים הנמצאים ברשת. אינדקס אתרים חוסך זמן ויעיל לציבור במגוון חיפושים אחר אתרים שונים. האינדקס מכיל תוכן של אתרים, מאמרים, כתובות, תמונות ואטרקציות אינדקס אתרים תוכלו להוסיף את אתרכם וכך להגדיל את מס' אינדקס אתרים מרכז את הקישורים לאתרים על פי נושאים לשם נוחות הגולשים באתר. כמו כן, תוכלו להוסיף את אתרכם ואתרים שאתם מכירים ל אינדקס אתרים כדי להפוכו לעשיר יותר ושימושי יותר במגוון התחומים השונים: אתרים, תוכן, הצלחה, גדילה ועזרה, בעקבות זאת אינדקס אתרים משמש כמקור הצלחה לאתרים רבים. אינדקס אתרים המקום הוא אחד מהאינדקסים שיש ברחבי הרשת כיום. אינדקס אתרים המקום הוא אתר המרכז אתרים פופלארים באינטרנט. אינדקס אתרים המקום בצורה יעילה, נוחה ופשוטה המאפשרת לגולש אפשרויות רבות. בין האפשרויות: מציאת אתרים, קריאת מאמרים, הוספת אתרים לאינדקס, הוספת האתר האישי שלך לאינדקס שלנו, נתינת הערות וביקורות במערכת הצור קשר שלנו. אנו מחלקים את האתרים שנמצאים אינדקס אתרים שלנו למס' קטגוריות כדי לשמר את נוחות הגולש וקבלת ונתינת הטוב ביותר, סדר באתר ומציאת האתר המבוקש בדרך יעילה יותר אינדקס אתרים המקום משפר, משנה ומעדכן את האתר מידי יום. הגדירו את האתר כדף הבית שלכם כבר היום.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני אישית לא התחברתי לאתר.
הוא נראה צפוף , קטן , ולא ממש שימושי. חוץ מזה שיש אתרים הרבה יותר גדולים מהאינדקס אתרים שלך ויותר מפותחים נוחים ויותר כלים. אני לא היתי נכנס לאתר שלך כדי לחפש אתר כל שהוא. זאת דעתי האישית. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
נראה יותר מידי כמו אתר לווין שכל המטרה שלו היא קידום אתרים,
עמוס בפרסומות (1/3 מהעמוד מוקצה לפרסום). בתפריט, לא הצלחתי למצוא את הקשר בין "ראשי", "אודות" ו"צור קשר" לבין "ליגת העל" או "Facebook", בנוסף, אינטואטיבית לחצתי על ה"א" הגדולה ולא על האודות (וזה לא לחיץ). ואולי העיקר - לא מציע חידוש / אלטרנטיבה אמיתית לאינדקסים אחרים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אוקיי אז בכל זאת מה אתה מציע כדי לשפר את האתר אחי?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
אני חושב שבביקורת גם השתמעו הדברים לשיפור:
1. פחות פרסומות, תראה שאכפת לך מתוכן איכותי לגולשים ולא רק מההכנסה שאתה רוצה לייצר מהאתר. 2. שפר את התפריט, תחליט אם זה תפריט ל"ראשי" ו"אודות" או ל"ליגת העל". 3. שוב תפריט, תדאג שכל התמונה לחיצה ולא רק הטקסט. 4. כמות התוכן באתר (במקרה שלך, קישורים) היא מאוד קטנה, רוב האתר מלא בפרסום (סעיף 1) וטקסט שמסביר מה מטרת האתר - הזן יותר תכנים, שיהיה יותר רלוונטי לגולשים ולא רק לרובוטים של גוגל. 5. ערך מוסף, אם אתה לא מצליח למצוא רעיון לערך מוסף טכנולוגי - אולי נסה להוסיף תוכן שלא קיים אצל אחרים? הייתי מתחיל מהמחשבה "מה אני רוצה בתור גולש מאתר כזה?" ומתקדם משם. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
וואו תודה ענקית, אני אעשה את הדברים האלה בימים הקרובים (:
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
יש לך באתר אפשרות של "הוסף אתר"
אם אני מוסיף אתר כל הקטגוריות באתר שלך תפוסות. לא היה לך מקום להוסיף שמה. אני היתי ממליץ על קידוד ועיצוב חדשים. לפני זה תתכנן את האתר ואז לעצב אותו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה לא נכנס לשם אלא יוצר דף על האתר שלך.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תקרא קצת מדריכים ברשת... המבנה שלך לא נוח. (החיתוך יצא מעולה לדעתי)
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
אינדקס, אינדקס אתרים, המקום |
|