|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
רישיון אקו"ם? :S
זה שירים בלועזית אקו"ם קשורים גם אליהם!?
Last edited by ShonLevi; 20-04-11 at 10:15.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
אם תוכל לברר לי אני אשמח..
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
# 16 |
חבר בקהילה
|
וואו, רעיון מקורי, מוצג יפה, כל הכבוד, LIKE כמו שאומרים.
אני רוצה להעיר על שני דברים שיכולים לשנות אתר מהקצה לקצה, נסה לעבוד על לוגו אחר, הוא לא מייצג כל כך את זה, הוא מאוד פשוט. הדבר השני, שלדעתי חשוב, נסה לעשות מערכת שלוקחת את הTHUMBNAIL של יוטיוב ומציגה אותו ליד השם, זה יהפוך את הבאתר להרבה הרבה יותר נוח לקריאה. אני מאחל לך הרבה בהצלחה, אגב הייתי שמח לעשות לך מן "סרטון הסבר" כזה על האתר, בקרוב אני פותח על זה אשכול, אז תבדוק בסטטיסטיקה שלי ![]() שלך, מיכאל. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
שלום מיכאל,
לא הבנתי ממש למה התכוונת במערכת של יוטיוב. וכן על הסרטון הסבר. שלח לי ה"פ עם הסבר יותר מפורט למה התכוונת. ואם LIKE כמו שאומרים.. תעשה לייק באמת חח יש שם צד ימין.. ![]() לכל אלה שאמרו על אקו"ם. חשבתי קצת בהיגיון. ואם להציג סרטונים מיוטיוב באתרים, יוטיוב לא הייתה נותנת אפשרות כזאת מלכתחילה? לא נראה לכם הגיוני? הרי יוטיוב הגדולה לא תעשה אפשרות כזאת להטמיע את הסרטונים באתרים אישיים. אם זה בכלל לא חוקי. אחרת זה הכשלה. ואפשר לתבוע אותה עצמה. שהיא מכשילה וגורמת לאחרים לעבור על חוק. מכיוון המילים לשירים באנגלית. אני עוד לא יודע אם זה חוקי או לא. אבל אני גם זה חושב שכן. כי יש מלא סרטונים גם שמציגים את המילים. ולכן זה נשמע הגיוני.
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
תכתוב כל שיר שהעלתי לאתר.. בצירוף המילה "תרגום" בגוגל.. ותראה איפה אני נמצא..
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|