|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
למי שבענייני (ואולי גם למי שלא) ASP
בעיה בהחלט לא מוסברת בקוד הנל:
קודם אציין שאין בעיה מבחינת סינטקס אז אל תחפשו אותה כי הקוד עובד לי אם יש בעיית סינטקס זה רק בגלל ההעברה שביצעתי והשינויים בשביל שיהיה יותר קצר מובן. הרעיון עדכון בחלקים בכל פעם מעודכנים 5 חלקים או יותר נכון מעודכנים כמות הרשומות שמוגדר ב drops . הבעיה: משום מה ברגע שהכנסתי את האוביקט לקריאה של XML בתוך הלולאה הוא לא יוצא לי מהלולאה או מתייחס לתנאי שלה ... קוד:
drop=5 dropflag=0 do until (dropsflag=drops) dropflag=dropflag+1 response.write drops URL = "http://rss.php?id="&rs("id")&""" objXML.Load(URL) If objXML.parseError.errorCode <> 0 Then Response.Write(objXML.parseError.reason) Response.Write(objXML.parseError.errorCode) End If 'Response.Write objXML.getElementsByTagName("count").item(0).Text sqlcon="update test set counts='"&objXML.getElementsByTagName("count").item(0).Text&"' where id="&rs("id")&"" c.execute(sqlcon) 'Response.Write "עדכון רישום "&rs("id")&" הושלם" rs.movenext loop
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
drop = 5 לעומת drops..
dropflag = 0 לעומת dropsflag... ? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
כן אני מבין אותך אני לא רשמתי טוב כאן בקוד זה היה רשום טוב.
אבל זה עבד כמו שצריך... בכל מקרה, פתרתי את זה כך, העברתי את זה לולאת FOR ואיכשהו במצב הזה הוא כן מתייחס לתנאי שנתתי לו. מוזר ביותר .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|