|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
רוצה את דעתכם על מפרט מחשב נייח
היי חבר'ה
עברתי באתר של IVORY מחשבים ומצאתי מפרט שדי מוצא חן בעיני רציתי לדעת מה דעתכם עליו? מארז + ספק כח מארז Thermaltake דגם VI90001W2Z מסדרת Spedo כולל חלון צד ספק כח Thermaltake LitePower 700W עם מאוורר 12cm ו-Active PFC מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד Intel® Core™ i7 950 3.06GHz ניתן לרכישה עם מגוון מעבדים 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Asus דגם P6X58D Premium צ'יפסט X58 כ.קול 7.1, שני כ.רשת 10/100/1000 כולל חיבור SATA3 + USB3 תומך RAID 0,1,5,10 תומך CrossFire ו-SLI תוספת לכ.רשת אלחוטי Tp-Link חיבור PCI WiFi עד 54Mbps -ו60 ש"ח ניתן לרכישה עם מגוון לוחות האם ממיטב היצרנים המובילים בעולם לדוגמא: Intel, MSI, Asus, Gigabyte 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח Western Digital 1000GB SATA3 64MB Buffer ניתן לרכישה עם מבחר דיסקים קשיחים ממגוון הגדלים והיצרנים לדוגמא: Western Digital, Hitachi, Samsung, Seagate למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן 3 שנות אחריות לדיסק הקשיח זכרון פנימי Kingston Kit 3x2GB (6GB) DDR3 1600MHz דגם HyperX 3 שנות אחריות. ניתן לשינוי, להגדלה או לזיכוי כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 שנתיים אחריות לכונן האופטי מאיץ גרפי כולל כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Sapphire ATI Radeon HD 6850 1024MB שדרוגים לדוגמא: Sapphire ATI Radeon HD 6870 1024MBו- 300 ש"ח כולל יציאת HDMI Asus ATI Radeon HD 6970 2048MBו- 1140 ש"ח כולל יציאת HDMI Gigabyte NVIDIA GeForce 580GTX 1536MBו- 2070 ש"ח כולל יציאת HDMI טוב ככה: ספק כח אני בטוח קונה אחר של אותה חברה וכנראה 775W מארז כנ"ל כרנאה שאני אלך על Element G Midi Tower Series Black Case (No PSU) גם של THERMAL TAKE הכרטיס מסך כנראה אני גם אשדרג אותו למשהו אחר האמתי שאני חובב NIVIDIA אבל אני בטוח להצעות עכשיו רציתי להתעייץ איתכם המחיר של המחשב הזה באמת שערוריה בדקתי באינטרנט אם אני קונה כל חלק בנפרד וזה יצא לי באיזה 800-1000 שקל פחות ואני רציני כנ"ל לגבי קניית חלקים מסוימים מחו"ל רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מה לקנות בחו"ל או בנפרד ומה לקנות ביחד או משהו? אשמח לעוד רעיונות הצעות כפי שאתם רואים אני מחפש כאן מחשב חזק כבד! שיסחוב כל משחק שיצא וכל משחק שיצא בעתיד ושיהיה אפשר לעבוד איתו במקביל בתוכנות כבדות כמו של עריכת סרטים וכ'ו אבל שהכל יוכל להתבצע ברמה גבוהה במקביל זו המטרה.
# 3 |
חבר מתקדם
|
יש תמיכה בHDMI, לא יודע מאיפה הבאת את זה...
בכל מקרה, נראה טוב ואני לא חושב שיש מה לשדרג.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|