|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 12 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ואם יש לו עוד אתר? אם הוא רוצה לקדם בביטויים שונים לגמרי מהחתימה?
איך מהחתימה אתה יכול לדעת אם יש לו פאנל ניהול לאתר? האם הוא מעוניין לשנות תכנים, אופן שינוי התכנים? כבר בדקת את המתחרים? הותק שלהם? אם הוא רוצה לקדם דווקא זנב ארוך ולא ביטויים מרכזיים? אני יכול להמשיך לשאול פה עשרות שאלות, את התשובה מהחתימה אתה לא יכול לקבל. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני התייחסתי לביטוי הראשי ואתה צודק, עשיתי טעות שלא ציינתי את זה . ד"א מה הקשר פאנל ניהול לאתר?כל שלושת השאלות הראשונות לא לעניין . אני התייחסתי לביטוי הראשי ואתה צודק, |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
כל שלושת השאלות הראשונות לא לעניין? אמרת שנתת הצעת מחיר או לפחות טווח לפי החתימה שלו, שאלתי אם הוא בכלל מעוניין לקדם אתר אחר?
איך תגדיר פה ביטוי ראשי או לא? יש פה לפחות חמישה ביטויים שאני יכול להגדיר אותם ראשי מהזוית שלי, והוא יכול להגדיר ביטויים שונים וגם אתה סביר להניח מגדיר ביטויים שונים. הפאנל? קשור בהמון דברים, לפחות לדעתי, אם אתה מעוניין לשנות תכנים באתר, ואין לך פאנל ניהול בסיסי, אתה תצטרך לעבוד עם הקוד הישיר של המערכת = יותר זמן עבודה. אם המערכת היא סטאטית בכלל, הרבה דברים תלויים בפאנל. פאנל נוח זמן עבודה יותר קצר. לפחות מבחינת אופטימיזציה. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
# 16 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
עברתי על האתר שלו 2 דקות לפני התשובה וראיתי שיש לו מערכת, אני לא אדיוט ואני יודע מה אני עושה . זה באמת מרגיז שעל כל שטות אתם מנסים להוציא פה אנשים מטומטמים ולצאת הכי חכמים בעולם גם כשאתם לא. בבקשה אל תצטט אותי עכשיו כי אנחנו סוטים מהדיון ואם אתה רוצה אפשר להמשיך לדבר בפרטי . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|