הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 18-02-11, 21:59   # 11
mcm1200
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

mcm1200 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kernel צפה בהודעה
לפי החישוב שלך, אתה תצרוך 7Gbit בשעות השיא,
העלות של רוחב פס כזה, היא של רכב חדש כל חודש.
אתה יכול להתחיל מקו של 100mbit ולעלות בהדרגה עם גדילת האתר.

ב-Gif.co.il יש מנגנון מיוחד, העלאת הקבצים מתבצעת מ-www.gif.co.il על apache,
והצגת הקבצים והצלמיות, מתבצעת מ-srv214.gif.co.il.

ל-www.gif.co.il - אין רוחב פס אינסופי, הוא משמש להעלאה בלבד.
ל-srv214.gif.co.il מופעל QoS לגולש + Traffic Shaping לשרת עצמו -
כל עוד אין שימוש רחב באתר, הרוחב פס נדיב, ברגע שהצריכה עולה על ההגדרות (Xkb לגולש כפול Y גולשים), מתבצע שינוי הגדרות (הכל ע"י cronjob) + יכולת לשנות הגדרות תעבורה ב-SMS (באפשרות הזאת עדיין לא השתמשתי).
ל-srv214.gif.co.il יש רוחב פס נדיב.
עריכה: אחי רוחב פס 100 נשמע עוד הגיוני כי עכשיו הבנתי בדיוק איך זה פועל ....שחושבים על זה לא לכולם יש רוחב פס של אינטרנט על 10 או 5 יש ג ם כאלה 1 וחצי ו-2 אז , זה מתחלק לפי כל דרישות של גולש כלומר שאם למישהו יש רוחב פס 10 , ולאתר יש גם 10 אז אותו אחד אם לא נקביל אותו ינצל את כל הרוחב פס אז לכן מומלץ כמה שיותר. אבל 7G זה מוגזם כי לא יצא לי לשמוע על אתר ישראלי של העלאה שמגיע ל7G רוחב פס ...אצלנו בארץ בקושי שומעים על 100....אם אני הבנתי נכון את הקטע של רוחב פס או שנאי טועה תגיד לי. ותודה על עזרה נראה לי שאני ילך על מיקום השרת בחוות שרתים עם רוחב פס 100

Last edited by mcm1200; 18-02-11 at 22:47..
  Reply With Quote
ישן 19-02-11, 09:19   # 12
בניה
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

בניה לא מחובר  

אין אפס, רוחב פס זה יקר ולא יעזור לנסות להתכחש לזה שלאתר העלאת קבצים צריך הרבה רוחב פס.
רוב האנשים בארץ עוברים לרוחבי פס גדלים והולכים ואני לא אתפלא אם הממוצע עבר את ה5 מגהביט ובדרך כלל בתוך הארץ הם באמת יקבלו את כל הרוחב פס לשרת שלך, כך שאם משהו יגביל זה השרת שלך.

בתוך החלטה כלכלית אולי תגביל את הרוחב פס שמוקצה למשתמש או לחיבור, אל תשכח שיש אנשים שמשתמשים במנהלי הורדות ואם אתה מקצה פחות רוחב פס לחיבור הם ישתמשו בכמה אז או שתבטל את התמיכה בהורדת קובץ בחלקים בAPACHE או שתמצא פתרון אחר.

בכל מקרה כמו שאמרו, בהתחלה תתחיל בקטן ותעקוב אחרי צריכת רוחב הפס של השרת שלך לפי שעות וכו' ואם באמת יהיו הכנסות טובות ישתלם לך לקנות יותר רוחב פס ולבזר את העומס על כמה שרתים.

ועוד משהו, בחו"ל רוחב הפס יותר זול, אבל ספקיות האינטרנט מתעללות בחיבור לחו"ל ככה שאני לא יודע אם כדאי לסמוך על זה לארץ
  Reply With Quote
ישן 19-02-11, 10:56   # 13
mcm1200
חבר בקהילה

מיני פרופיל

mcm1200 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי בניה צפה בהודעה
אין אפס, רוחב פס זה יקר ולא יעזור לנסות להתכחש לזה שלאתר העלאת קבצים צריך הרבה רוחב פס.
רוב האנשים בארץ עוברים לרוחבי פס גדלים והולכים ואני לא אתפלא אם הממוצע עבר את ה5 מגהביט ובדרך כלל בתוך הארץ הם באמת יקבלו את כל הרוחב פס לשרת שלך, כך שאם משהו יגביל זה השרת שלך.

בתוך החלטה כלכלית אולי תגביל את הרוחב פס שמוקצה למשתמש או לחיבור, אל תשכח שיש אנשים שמשתמשים במנהלי הורדות ואם אתה מקצה פחות רוחב פס לחיבור הם ישתמשו בכמה אז או שתבטל את התמיכה בהורדת קובץ בחלקים בAPACHE או שתמצא פתרון אחר.

בכל מקרה כמו שאמרו, בהתחלה תתחיל בקטן ותעקוב אחרי צריכת רוחב הפס של השרת שלך לפי שעות וכו' ואם באמת יהיו הכנסות טובות ישתלם לך לקנות יותר רוחב פס ולבזר את העומס על כמה שרתים.

ועוד משהו, בחו"ל רוחב הפס יותר זול, אבל ספקיות האינטרנט מתעללות בחיבור לחו"ל ככה שאני לא יודע אם כדאי לסמוך על זה לארץ
בחו"ל הכל יותר זול הבעיה היא שלבעלי האתר יהיה חיבור איטי לחשבון ...ואני לא בנאדם שאוהב לחכות הרבה זמן בשביל לקבל גישה לחשבון
  Reply With Quote
ישן 19-02-11, 11:03   # 14
בניה
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

בניה לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mcm1200 צפה בהודעה
בחו"ל הכל יותר זול הבעיה היא שלבעלי האתר יהיה חיבור איטי לחשבון ...ואני לא בנאדם שאוהב לחכות הרבה זמן בשביל לקבל גישה לחשבון
אם אתה מתכוון לפאנל ניהול של החשבון או משהו כזה, אותו אתה יכול למקם על שרת בארץ, ושרתי הקבצים יהיו שרתים מרוחקים בחו"ל זו לא בעיה אם כמובן יש לך את האנשים שיתכנתו ויתחזקו את כל זה.
  Reply With Quote
ישן 19-02-11, 11:16   # 15
mcm1200
חבר בקהילה

מיני פרופיל

mcm1200 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי בניה צפה בהודעה
אם אתה מתכוון לפאנל ניהול של החשבון או משהו כזה, אותו אתה יכול למקם על שרת בארץ, ושרתי הקבצים יהיו שרתים מרוחקים בחו"ל זו לא בעיה אם כמובן יש לך את האנשים שיתכנתו ויתחזקו את כל זה.
נכון זה אפשרי , אבל כאשר אני יתחבר מהארץ ואני ירצה לעלות קבצים לאחסון יקח זמן כי אחסון הקבצים נמצא ב חו"ל מבין...אבל עדיין לאתרים רגילים זה משתלם לפי דעתי כי אין להם הרבה מה לעלות והם מקבלים שטח ללא הגבלה
  Reply With Quote
ישן 19-02-11, 11:18   # 16
Kernel
אושיית הוסטינג

מיני פרופיל

Kernel לא מחובר  

ברגע שאתה קונה יותר מ-1000 mbit אתה מקבל מחיר הרבה יותר נוח.
לפי החישוב שלך, אם בשעות הלחץ יהיו לך 1000 גולשים (מה גם שהרבה גולשים באתרי העלאות קבצים הם גולשים עם אנטרנט מהיר מהממוצע הארצי), אז אתה תצטרך רוחב פס כזה + ביזור שרתים.

לא נראה לי שקיים אתר בארץ שיש לו כמות כזו של מורידים בשעת שיא.
ישן 19-02-11, 11:20   # 17
mcm1200
חבר בקהילה

מיני פרופיל

mcm1200 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kernel צפה בהודעה
ברגע שאתה קונה יותר מ-1000 mbit אתה מקבל מחיר הרבה יותר נוח.
לפי החישוב שלך, אם בשעות הלחץ יהיו לך 1000 גולשים (מה גם שהרבה גולשים באתרי העלאות קבצים הם גולשים עם אנטרנט מהיר מהממוצע הארצי), אז אתה תצטרך רוחב פס כזה + ביזור שרתים.

לא נראה לי שקיים אתר בארץ שיש לו כמות כזו של מורידים בשעת שיא.
סתם הגזמתי אני מאמין הכי גבוה בשעת שיא 300-400

תודה על העזרה....
  Reply With Quote
ישן 19-02-11, 21:44   # 18
blonjinit
חבר חדש

blonjinit's Avatar

מיני פרופיל

blonjinit לא מחובר  

דיברתם פה קצת על הקצאת רוחב פס לכל משתמש,
אפשר לקבל הרחבה קצת איך אני עושה את זה?

הבלונג'ינית
  Reply With Quote
ישן 26-02-11, 19:20   # 19
3giga
חבר חדש

מיני פרופיל

3giga לא מחובר  

כדי לקבל פונקציות של הגבלת רוחב הפס, אפשרות למשתמשי פרימיום, מולטי שרתים- כמו שדיברתם פה, הייתי ממליץ לך לקנות את הסקריפט של חברת yabsoft , כל האתרים מבוססים על זה, אבל כמובן ביצעו שינויים בעיצוב והוסיפו פיצ'רים..
  Reply With Quote
ישן 27-02-11, 01:00   # 20
Kernel
אושיית הוסטינג

מיני פרופיל

Kernel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי blonjinit צפה בהודעה
דיברתם פה קצת על הקצאת רוחב פס לכל משתמש,
אפשר לקבל הרחבה קצת איך אני עושה את זה?

הבלונג'ינית
יש כמה דרכים לעשות את זה (ברמת השרת, ברמת הסקריפט) ואני אפילו חושב שאפשר ב-JAVASCRIPT.

מה האמצעים שאת עובדת איתם?

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום