|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה על מעמ וסליקה דרך האינטרנט...
אהלן
1) בוא נגיד שאני פותח אתר למכירת מוצרי XYZ עכשיו אני קונה מאדם כלשהו את המוצרים האלה ומשלם לו מע"מ, ואז כאשר אני מוכר את זה אני צריך להוסיף למחיר גם מע"מ, משמע שאם האדם הולך למי שקנה את זה ממני הוא חוסך 16 אחוז וזה עוד לפני הרווח שאני עושה? אין איזה משהו שמוצר ששילמו עליו מעמ פעם 1 לא משלמים עליו מעמ שוב? או שאני יכול לקנות מהאדם בלי מעמ ואז רק אני אשלם מעמ? יש פיתרון לזה? 2)כמה משלמים עמלה על סליקה דרך האינרטנט דרך חברות שעושות זאת? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מצטרף לשאלה על הסליקה,
פאיפאל https://merchant.paypal.com/il/cgi-b...t/wp_standard# מתחת לתמונה יש לך כפתתור תמחור, יש לפאיפאל יתרונות כמו זה שאתה לא ממש צריך לדאוג לאבטחה של האתר שלך, מערכת תשלומים מוכרת ובטוחה לאנשים, אין עלויות חודשיות או עלויות הקמה, אבל העניין שהם מבקשים הרבה עמלות. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פייפל לוקחים 3 אחוז+ הם דורשים כ.א. בין לאומי האתר שאני רוצה יפעל בארץ...ככה שיותר נוח לך לפעול עם חברה בארץ שלא דורשת כ.א. בינלאומית והנציגות שלהם בארץ |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כן אני גם מתעניין באחת כזו, אני כרגע בוחן כמה אופציות למכירה שאני אצטרך מערכת כזו בקרוב, אם אפשר בבקשה שיהיו לך תובנות בנושא אם תשלח לי מייל עם הפרטים של החברה שבחרת ולמה
almogas@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ומה לגבי המעמ ששאלתי למעלה?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מע"מ ראשי לגבות רק מי שנרשם כעוסק מורשה או חברה בע"מ ברשות המיסים,אם קנית ושילמת מע"מ ואינך רשום כעוסק מורשה או כחברה בע"מ אז כן שילמת 16 אחוז יותר.
דרך אגב, לא מרוויחים על מע"מ, היחידה שמרוויחה על מע"מ היא המדינה. היות ואם וכאשר אתה גובה מע"מ ואף משלם מע"מ, אתה נדרש פעם בחודשיים לשלם למע"מ במידה וההכנסות שלך ממע"מ היו גבוהות מההוצאות מע"מ או להיפך במידה ושילמת יותר מע"מ מאשר קיבלת.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
זה עובד ככה -
קנית ממני מוצר לעסק שלך ושילמת עליו מע"מ? את החשבונית שאתה מקבל ממני אתה מציג למס הכנסה ובסוף השנה מקבל החזר על המע"מ הזה. ככה כל דבר שאתה קונה וקשור לעסק שלך. כל דבר שהוא הוצאה לעסק - אתה מזדכה עליו במע"מ. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה לא נכון על מע"מ עסקים מזדכים כל חודשיים (במידה והמחזור גדול יש סיכוי שתחוייב בדיווח חודשי) אם אתה עוסק פטור אתה לא מחייב מע"מ ולא מקבל מע"מ בחזרה. בסוף כל שנה מחוייבים בדו"ח שנתי למס הכנסה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|