|
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
אני הייתי כמוך בדיוק, רק עם פרופיל 72.
בעיקרון אם אתה רוצה אתה יכול לעשות י"ג ולקוות שתעבור את הזימונים לממר"ם (למשל חצי מהכיתה שלי עשו י"ג אבל רק 2 התקבלו לממר"ם, וזה עוד יחד עם בצפר אחר, כלומר תחשוב כיתה של 30-35 ילדים ורק 2 התקבלו לממר"ם) ואז בעצם אחרי שהתקבלת אתה עושה 3 חודשים קורס בבסמ"ח (ולא חצי שנה כמו כאלה שהתגייסו באופן רגיל לבסמ"ח) האופציה השניה שלך היא עתודה, שזה בלי קשר לפרופיל שלך. האופציה השלישית היא לנסות להתקבל לחיל המודיעין, לבקש זימונים. אני למשל לא ביקשתי זימונים אבל קיבלתי זימון לגאמ"א שאותו עברתי בהצלחה ולכן היום אני לא בקרבי אלא בגאמ"א. האופציה הרביעית היא קרבי, שאם אתה רוצה ותכלס יש לך פרופיל מעולה, כלומר קרבי איכותי ולא סתם כמו שאני היתי יכול להיות בגלל הפרופיל. בעיקרון אני רציתי להיות קרבי אבל לא מעפן, ויש לי בעיה בברך לכן התבאסתי באותו זמן שהיתי אמור ללכת לקרבי, אבל המזל היה לטובתי מה שנקרא ועברתי את המיונים למודיעין. שיהיה בהצלחה אם יש לך שאלות אשמח לענות עריכה: ראיתי שאתה רוצה משהו שמשלב, קודם כל יש את חובלים (שזה כמו קורס טיס רק בחיל הים שזה מעולה) ויש גם את מסלול קשר"גים של חיל התקשוב (כנס לאתר שלהם ותקרא) |
![]() |
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
יש גם דברים כמו קשר"ג - קצין תקשוב קרבי וכו'.
http://www.aka.idf.il/giyus/general/...67&docId=31516 למיטב ידיעתי אתה משלב קרבי וטכנולוגיה... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לשמחתי היום אני לא בגאמא ולצערי פותחים עלי 5 פעמים בשבוע רימוני גז מדמיע ![]() ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|