![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אז ככה אם אתה רוצה VPS ישנן שתי אפשרויות
קודם כל לבחור בארץ ? בחו"ל? זה תלוי בעיקר בקהל היעד שלך . אם בינלאומי -> חו"ל בלי למצמץ אם רובו ישראלי אתה יכול חו"ל אבל קח בחשבון שישנה בעיה אצל הרבה משתמשים של קו בוא נאמר "רעוע" לחו"ל . מהבחינה הזו גם אם יהיה לך קו של 1gbit ורק משתמש אחד יצפה.. הוא עלול לקבל חוויית צפייה בוא נגיד לא מאוד איכותית עד עצלה מאוד , שוב מאוד מאוד אינדיבידואלי אצלי למשל יש הורדה מעולה מחו"ל אבל אצל הרבה מכרים שלי ההורדה שמתקבלת היא בסביבות 30~100 ק"ב לשניה . אם אתה הולך על הארץ אז שוב יש שתי אפשרויות: להתחיל בקטן ? להתחיל בגדול ? אם תרצה להתחיל בקטן , תצטרך לחפש VPS מחברה שנותנת שירות VPS עם קווים בנפח גבוהה פרטי (לדעתי להתחלה יכול להספיק לך אפילו 10~25 מביט אבל כדאי לשמור אופציה להגדלה בעתיד) אם תרצה להתחיל בגדול , משמע לבנות מערך שרתים יעודיים עם נפחי קו גבוהים , וכמובן שלאתר כזה הייתי ממליץ גם על STORAGE יעודי (מעין מערך הארד דיסקים ברייד שמספק ביצועים טובים משמעותית ואמינות) בכל מקרה לפני שתבקש הצעות מומלץ שתגיע להחלטות קריטיות כמו - כמה אני משקיע על השרת בתקופה ההתחלתית ? האם אני רוצה להתחיל בגדול או בקטן ? ארץ או חו"ל ? כשתדע מומלץ שתפתח אשכול חדש...
|
|