|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר חדש
|
תודה אחי
|
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר חדש
|
נייס, ראיתי את זה לא מזמן אם אני לא טועה במקום אחר.
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שמע אבי אתה באמת בן אדם מיוחד. בנוסף להכל, אני רואה שלא טרחת לציין בשום מקום את ההשראה לשם המקורי של הבלוג שלך, "עיצוב וטכנולוגיה". וואו מדהים, מכל השמות בעולם שיכלת לבחור, בחרת את השם היחידי שמישהו שאתה מכיר כבר המציא לפני כמעט שנתיים לבלוג שלו - "עיצוב גרפי וטכנולוגיה". קצת כבוד עצמי, קצת מקוריות. אתה אמור להיות מעצב לא? אלה תכונות בסיסיות במקצוע הזה.
![]() |
# 34 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
על פי מה קבעת שהשם נלקח בהשראה ממך? קצת גוגל ימצא עוד כ- -486,000 תוצאות, שאחד מהם הוא בצלאל, שאם כבר אקח השראה אז זה מהם, ראוי לציין שאף פעם לא לקחתי תוכן/ השראה מהבלוג שלך, ובמידה והייתי עושה זאת אז לא הייתי מכניס קרדיטים בפוסטים. שנינו מתעסקים בתחום העיצוב והטכנולוגיה וכל אחד מביא את הפן האישי שלו, ולכן התכנים שלנו שונים למרות ששנינו עוסקים באותו תחום.
מעצב אתרים ![]() שם: אבי כהן | דוא"ל: jobs(at)cubes.co.il | טלפון: 054-7980728 חיים בלתי צפויים , בניית אתרים , עיצוב גרפי וטכנולוגיה Last edited by cubes; 15-01-11 at 20:57.. |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר חדש
|
לדעתי הבלוג של אבי הוא נחמד וחביב.
אני מסכים שראוי לציין את מקור הפוסט המתורגם, אבל עצם העובדה שהוא מתורגם אינה הופכת אותו לחסר חשיבות. הרבה ישראלים ישמחו לקבל חומרים מעניינים מתורגמים באיכות טובה (גוגל טרנסלייט לא נחשב תרגום). לכן לדעתי ה"עליהום" הזה היה מיותר... מי שמרגיש שהבלוג הזה לא תורם משהו מיוחד, יכול פשוט להתעלם ממנו, אין סיבה לתקוף אדם שמשקיע זמן ומאמץ להביא חומרים שימושיים לקהילת הגרפיקאים הישראלית... בכל אופן זו דעתי. לגבי הפוסט עצמו. יש בו כמה יסודות מעניינים ושימושיים אבל אני חושב שבכל מקרה, עיצוב לוגו זה לא משהו שלוקח כמה דקות. |
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר חדש
|
תודה רבה על המדריך! שימושי
|
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר מתקדם
|