![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מערכת ניהול תוכן שבניתי
פעם קודמת נעלו לי את האשכול. אני בכלל לא שמתי כאן כדי לפרסם אותה אלא כדי לקבל תגובות!
בכל אופן אני מקווה שהפעם לא ינעלו. המערכת שאני מראה לכם היא בגרסא 1.0 והיא מבוססת על מסד נתונים מסוג אקסס. אצלי במחשב קיימת כבר גרסא 2.0 המבוססת על MSSQL עם התקנה יותר מתקדמת ומבחינת תכנות היא הרבה יותר מתקדמת, יעילה ומוצלחת. זו הכתובת של הפאנל ניהול: http://www.united-pc.net/SuperContent/Admin/index.asp שם משתמש: admin סיסמא: admin כמו שרשמתי פעם קודמת, עבדתי הרבה על האבטחה וגם דאגתי לקוד מסודר לשם שינויים עתידיים. העיצוב עוצב על ידי ועל ידי רפי (k machine) שעזר לי בחינם. כדי להוסיף באנר מתחלף באחד העמודים יש לרשום <באנר>. אני אשמח לקבל תגובות\הערות והארות על המערכת.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. Last edited by Neoteric; 27-11-05 at 19:20.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מערכת סוסה (באחריות!!
![]() וגם לירן, בחור אמין, אחראי, ומקצועי מאוד. ממליץ מאוד לעבוד איתו. בהצלחה אח יקר |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אהבתי מאוד את המערכת...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מערכת נחמדה...
(איזה תמונות יפות יש לך בעריכה ומחיקה אמ אמ אמ !!!) תביא לינק לראות את הדך עצמו לא באדמין. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
רפי, תודה על ההמלצה ![]()
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|