![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
קידום באופן עצמי בגוגל
טוב אז ככה יש לי האתר http://www.polinoy.co.il/
שהוא חדש יחסית והוא נמצא במקום 7 על ידי חיפוש שם החברה "פולינוי" איך אני יכול להפוך אותו להיות מקום ראשון ? או שרק הזמן יעשה את שלו ? אגב עכשיו האתר עובר קידום באמצעות קישורים ממומנים, הקידום התחיל ממש לפני שבוע. ובקשר למילים נפוצות איך אני יכול להכניס אותו לרשימה של החיפושים האתר הוא בנושא קרמיקה עכשיו במילה קרמיקה האתר לא מופיע בכלל באף עמוד איך אני יכול לגרום לו להיכנס? |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
תיצור קשר עם גוגל דרך כלי מנהל האתרים ותראה להם שזה האתר המקורי של החברה , כי בסה"כ התוצאה הראשונה היא של דפי זהב וזה הכרטיס עסק שלהם .
בקשר להוספה : דבר ראשון תשנה את הטייטל ותוסיף שם את המילה שאתה רוצה שהוא יופיע בה , או לחילופין תבנה דף נחיתה עם friendly url וטייטל וטקסטים הקשורים אל הנושא עם מיקוד של מילות מפתח וכמובן קישורים במילים הנ"ל . אם אתה צריך עזרה יותר מעמיקה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי . |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מלבד העצות הנ"ל , חשוב לזכור שקידום אתר בפרסום ממון, אינו משפיע על קידום האתר בתוצאות האורגניות של מנועי החיפוש (התוצאות "הרגילות").
Last edited by אביחי; 28-12-10 at 15:11.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בקשר לטייטל זה אומר מילות חיפוש? ומה זה דף נחיתה זה דף הבית ? ואיפה ניתן לשנות מילות חיפוש שמופיעות בגוגל ? כי כתוב עמוד הבית ו קטלוג מוצרים ו מותגים ו טוב לדעת ו אודותינו ו מבצעים ו חדש בפולינוי ו צור קשר · ריצוף ו חיפויי קיר ו ארונות אמבטיה ו ברזים ו אסלות ו כיורים ו ... זה דרך האתר לשנות נכון.. ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אני לא רוצה לחסוך אנחנו משקיעים בקידום כסף
פשוט עוד לא בקידום מסוג הזה של מילות חיפוש אני רוצה לפחות כמה דברים בסיסיים שיגרמו לאתר לפחות להיות בדף הראשון במגוון של מילות חיפוש יש כלים שאומרים מה כדי להוסיף לאתר וכאלה ? נגיד שאתה מכניס כתובת אתר ואז הוא אומר לך מה לא בסדר וכאלה? לפי מה שהבנתי יש כלי כזה של גוגל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
באופן מאוד לא-אובייקטיבי אמליץ על הכלים שאני בניתי ופיתחתי -
http://www.seekposition.net - בדיקת מיקום בגוגל, ניתוח קישורים, ניתוח אתר, ניתוח תוכן - מה שתרצה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
תודה לך דניאל,
לא ממש הבנתי הכל שם אבל עוזר בכמה דברים כמו איזה מילות חיפוש להוסיף וכאלה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|