|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דיון|דומיין חדש בעברית שקניתי...
יש למשפחה שלי עסק של קרמיקה לבית
וראיתי כתבה שנפתחה הרשמה לדומיין בעברית אז ישר חשבתי לקנות את קרמיקה.CO.IL אבל היה תפוס כמובן חח עברו רק שעתיים מהפתיחה אז בסוף קניתי את הדומיין אריחיקרמיקה.CO.IL שישמש בנוסף לדומיין הקיים של החברה כלומר ככה האתר יעלה בדירוג בגוגל (מי שיכנס דרך הכתובת בעברית יעובר לכתובת הקיימת של החברה באנגלית). עכשיו השאלה אם עשיתי נכון ? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אני מנסה ליצור קשר עם בעלי הדומיין של הקרמיקה.CO.IL בנוסף אולי הוא ירצה למכור אותו כי לפי מה שבדקתי על בעלי הדומיין הזה הוא בכלל מנכ"ל של חברת פיננסיה נראה אם הוא ירצה למכור אותו ובכמה כמובן.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
עזוב אותך מלהתחיל ולהשקיע כסף בדומיינים.
אם יש לך כבר דומיין לאתר והוא נחמד ומאונדקס תשקיע בקידומו בגוגל. לא הרבה היום רושמים כתובת אתר על מנת להיכנס אליו אלא מחפשים בגוגל. בנוסף, כתובת מאולצת כמו אריחיקרמיקה.co.il היא לא מספיק "יפה" שאפשר לפרסם אותה על כרטיסי ביקור וכד'. זו כמובן דעתי, טל.
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כלומר, גוגל תראה שכתוב בכתובת קרמיקה ותבדוק את התוכן של האתר וככה תשים אותו בדירוג גבוה יותר. בנוסף יש לנו פרסום באמצעות קישורים ממומנים אנחנו מופעים ראשונים בנתיים ברוב המקרים למרות שאני לא מרוצה כי המפרסם בנה אתר צד משהו וככה גם הוא מקבל קידום. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
לא נוח לכתוב אנגלית ועברית ביחד. הרוב מחפשים דרך מנוע החיפוש עצמו ושם אין זה משנה הכתובת. יש השפעה קטנה לדומיינים בעברית בגוגל. כלומר זה לא כל כך חשוב. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|