![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|שני דומיינים לאתר אחד
היי יש לי שאלה קטנה על שימוש במספר דומיינים לאתר אחד
אני יתחיל בדוגמא: בוא נגיד שהדומיין הראשי אותו אני מעוניין להציג לקהל הוא: NikeRedHat.com שבו אני יציג מידע על כובע אדום של נייק, בנוסף איליו יש לי עוד דומיין והוא: BuyRedHat.com בעזרתו אני מעוניין למכור כובעים אדומים. בגלל שאני לא מעוניין לפתוח שני אתרים שונים ולקשר בינהם הייתי רוצה שיהיה רק אתר אחד : nikeredhat.com שבתוכו יהיה דף לקניית כובעים אדומים: nikeredhat/BuyRedHat השאלה שלי איך אני משתמש בדומיין BuyRedHat.com ומקשר אותו לדף ב NikeRedHat.com/BuyRedHat ובעצם מקבל על זה איזה הערכה מגוגל (אחרי הכל שם הדומיין הוא בדיוק השם אותו אני מקדם) מקווה שהשאלה מובנת ורק בשביל לחדד אותה: אני בעצם שואל איך אתר יכול להשתמש בדומיין ראשי שבו לכל דף (עם ביטוי שונה) מקושר דומיין חדש עם ביטוי המפתח. תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אתה יכול להציג את דף הקנייה גם כאן:
nikeredhat.com/BuyRedHat וגם כאן: BuyRedHat.com אופציה 2: כל מי שייכנס לBuyRedHat.com יועבר אוטומטי אל nikeredhat.com/BuyRedHat על ידי הפניה 301 שתעביר את כל הגולשים וגם את גוגל.
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בקשר לאופציה הראשונה אני לא חושב שהיא כל כך טובה מכיוון שאנחנו לא רוצים ליצור תוכן כפול... עכשיו בקשר לאופציה השנייה הייתי רוצה לדעת אם גוגל בכלל יתחשב בעובדה שקיים כזה דומיין BuyRedHat.com לפני שהוא מעביר אותו ל NikeRedHat.com זאת אומרת האם זה יעזור לקידום האתר שקישרנו דומיין שיש בו את ביטוי המפתח לאתר החדש או שלא תיהיה שום תרומה בכלל למילים בדומיין ? אולי הייתם ממליצים קודם כל לקדם קצת את הדומיין BuyRedHat.com לבד כדומיין בפני עצמו בביטוי שלו ורק אז לעשות לו 301 לדומיין הראשי ? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|