|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
מחצית חיי אני עם האישה הזו שהיום החליטה שנמאס לה ממני. לדעתי קצת קשה להשוות. אני מתנחם בעובדה שבתי, לאחר שיחה, אמרה לי שהיא אוהבת אותי ותמשיך לאהוב אותי גם לאחר שנפרד.
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
תיהיה חזק, כל דבר שאתה צריך אנחנו פה.
אני חיי את מה שאת עברת איתה, זה כל כך הרבה. אם קיים סיכוי להציל משהו אז תצילו, בשבילכם לא רק בשביל הילדה. מאחל לך את כל הטוב בעולם!
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמע אני לא מתיימר להבין איך אתה מרגיש, אבל בתור בן להורים גרושים אני יכול להגיד באופן חד משמעי שגירושים הם לא סוף העולם מבחינת הילד. אז כמובן שבגיל מאוחר יש כאן שבירת נורמה ויש הרבה להתרגל ולהסתגל, אבל הזמן פותר את זה. כמובן שזה יוצר תסביך כלשהו כי אחרי הכל, גם בעולם שבו כולם מתגרשים, זו לא התמונה שעולה בראש כשחושבים על משפחה... אבל אנחנו יצורים מתוסבכים וגם בלי הגירושים יצוץ לו תסביך כלשהו. אני אוהב את שני ההורים שלי בצורה זהה, אני לא מאשים אותם בשום דבר ואני מבין מתוך בגרותי ותהליך שעברתי, שהגירושים היו לטובה. במידה וצד אחד או יותר בנישואים לא מרגיש מאושר, הוא לא צריך להישאר בהם. נישואים כאלו לא יעשו טוב לילד. בראש ובראשונה הילד צריך לראות את הוריו מאושרים או לפחות בחיפוש אחר האושר, כי הם הדוגמה האולטימטיבית. אני בתור ילד עברתי הכל אגב... פרידה, גירושים, ריבים שבהם כופים עליך "צד", נישואים מחדש, אחות חדשה וכו'. זה לא שלילי, זה פשוט שונה.
מבחינתך, שוב מזכיר שאין לי מושג, אבל זה בטח לא קל. גם את זה הזמן יפתור או לפחות יקל. מאחל לך המון הצלחה ואושר בחיים ומזכיר לך שכל סוף הוא גם התחלה. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
תהיה חזק.
# 16 |
חבר בקהילה
|
לדעתי, אולי זה קצת מצחיק להמליץ, אבל תראה את הסרט yes man של גים קארי.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
אני לא יכול להתווכח עם הטענות של אותם ילדים שההורים שלהם גרושים,
מה שכן, אני לא מסכים להשלים עם העובדה שמערכת יחסים שכזאת נגמרת, אלא אם ישנה סיבה מיוחדת לכך, ואני חושב שגם ארי לא מוכן לקבל את זה. לדעתי יש לעשות את כל המאמצים, הפשרות למען בית משותף, כמובן כשזה מגיע מ-2 הצדדים. כל אחד צריך להתבונן לתוך עצמו, ולשאול אולי האחר באמת צודק והאם אפשר לשנות משהו. חייתם 20 שנה יחד, במהות ובבסיס כנראה שיש לכם משהו משותף, אחרת זה לא היה קורה. עם הגיל, בגרתם, ויכול להיות שתחומי העניין התרחבו/השתנו, אך בית זה בית וצריך לשמור עליו. תקופות קשות אני בטוח שעברתם, מטרות השגתם יחד. הסוד טמון ברצון. רצון של שניכם. אשת חייל מי ימצא.. ובטח בה לב בעלה.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
t tc tcp tcp/ip
|
הבת שלי, בשיחה היום, אמרה לי שהיא יודעת שיהיה לה טוב יותר אצלי והיא רוצה לגור איתי.
האושר חוזר אליי מצד אחד, כשמצד שני אני צופה מלחמה בבתי משפט. נקווה שהאישה תבין ותקבל את רצון הילדה... ולא תגרור אותנו למלחמה. אני מתחיל להיות אופטימי. ![]()
# 19 |
חבר חדש
|
אני חייב להסכים עם RAY. ייעוץ זוגי יעזור לכם המון. מניסיון.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
צר לי אריה, אני שמח שלפחות הבת רוצה להשאר בחזקתך...
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|