|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
1.
כל שעת עבודה חשובה כפי שציינת, אבל שעת עבודה של מתכנת פי 2 משעת עבודה של מקודד. אולי אתה לא מכיר חברות בישראל שעושות את זה, אבל יש מדינות (יש גם בישראל, דרישה לא למתכנת רק לוובמסטר שהוא יודע HTML, JS, CSS ולא מעבר לזה) ששם מקודד עובד פולטיים, מתכנתים (על כל מקודד יש כמה מתכנתים בדרך כלל) עובדים פולטיים ומעצבים. 2. מה שאתה לא מכיר לא אומר שלא קיים ! 3. מתכנת יודע JS רגיל ובסיסי אבל להגיע למצב של מקצוען תותח ב JS הוא לא אמור להיות. א. בדרך כלל מתכנתים יודעים JS כשימוש במחלקות קיימות באינטרנט אבל לא פיתוח מחלקות JAVASCRIPT מאפש. ב. מתכנתים יודעים לשפץ פה ושם משהו שדי רגיל ולא מסובך (גם אתה וגם אני לא יודעים JAVASCRIPT ברמה מקצועית, אפילו אולי 20% מ jquery אין לנו מוסג). 4. המסכנות שלך אינם נכונות (הם שלך בלבד וזכותך לחשוב). בנוסף רשמתי מה משפיע על העסקים לעשות מהלכים אלו או אחרים. הרוב הגדול לא פורחים כאן מסיבה זו או אחרת. 5. אם אצלך במשרד היה מצב שיש לך פולטיים ג'וב לתת עבודה לעובדים, אתה כן היית משלם חצי למקודד מאשר למתכנת כי ככה עסקים עובדים. גם חוסכים כי מקודדים עם CSS עולים פחות בהרבה! לפי מה שאתה אומר, כדי לדעת לקודד אתה לוקח מתכנת לעסק שלך ומשלם לו כל חודש משכורת פי 2 או יותר. זה חור שהכסף בורח משם. סיכום: א. יש הרבה גורמים למה כדאי ומומלץ לעשות ככה שכל איש מקצוע יתעסק בעבודה שלו (כאשר יש לך מספיק עבודה לתת לכולם כדי שכולם באמת יעבדו 8 שעות). ב. אם אין לך לתת עבודה, מן הסתם היגיוני שכל בעל עסק יקח ALL IN וזהו. ג. אני לא יודע איפה אתה עובד או עבדת אבל אם אתה היית בחברה שלך ALL IN FULL TIME אז אם אתה כבר לא שם, זה כבר טוב. ממש לא הייתי רוצה להיות חמור ולעשות "עיצוב אתרים","בניית אתרים",קידוד אתרים" ובטח גם לא קידום אתרים וכמובן גם לא שיחות טלפון מול לקוחות (זה מה שקורה בחברות של 3 אנשים, פולטיים ג'וב עובדים שם עבדים) כי זה כבר אבסורד. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני חושב שאתה מתקשה בעיכול שמקצועיות עולה כסף וחוסר מקצועיות עולה הרבה מאוד כסף וגם זמן. מה שלא מבינים מנסיון של אחרים כנראה צריך ללמוד מנסיון עצמי וזה ממש כואב כאשר מדובר בכסף וזמן רב. mrmistory , הציג לך מידע חשוב למה לקחת מישהו מקצועית זה לא רק כדאי מבחינת איכות הפרויקט אלה גם נכון כלכלית.
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 20-10-10 at 00:45.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | ||||||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולהזכיר לך שאנחנו חיים ועובדים בישראל. כך שכל השאר לא רלוונטי לעינייננו. אם מתכנת בחו"ל מרוויח פי 2 ממתכנת בארץ מה זה רלוונטי אלי? אם חברה בחו"ל נוהגת אחרת מחברה בארץ מה זה רלוונטי אלי כשאאני עובד בארץ? יצא לי לדבר לאחרונה עם מנכ"ל של חברה מאוד גדולה בארץ ועם מנהל פרוייקטים של חברה די גדולה. כמו כן יצא לי לדבר עם הרבה מנהלים של חברות קטנות וכולם אומרים כמוני. כך שאני לא מביא את דעתי האישית. ציטוט:
ציטוט:
הם לא שלי. כפי שאמרתי לך זה לפי מנכלים ומנהי פרוייקטים רבים של חברות גדולות בישראל שמכירים בעובדה שאין דבר כזה מתכנת טוב שאין לו ידע בחיתוך ולפחות אחד מהפריימורקים של JS. צר לי לאכז אותך אבל השוק פורח גם פורח. והכל בזכות המהלכים של הראש היעיל של הישראלי. ציטוט:
זאת לא חשיבה והסברתי לך בהודעה הקודמת שלי. החשיבה הזו מאוד מקובעת. בכלכלה יש חשיבות רבה ביותר לגורם היעילות של העובדים. מנהל עסק טוב יודע להרוויח את הסכום המקסימלי ע"י שימוש נכון בכח העבודה שלו, אפילו אם המשכורות גבוהות יותר בשימוש היעיל הזה. אם לא הבנת אני יכול להסביר לך את זה לעומק, פשוט זה ייקח כמה שורות וכבר כתבתי כאן די המון. ציטוט:
ב. אז מה? הוא יפטר וישכור עובדים בהתאם לפרוייקטים שלו? ג. אתה עכשיו עושה סלט אחד גדול, אף אחד לא דיבר על עיצוב וקידום. שיחות טלפון ברור שצריך מדי פעם כאיש הטכני של הפרוייקט. וזה לא אבסורד, זה הייטק. ציטוט:
![]() |
# 14 |
חבר חדש
|
1. אני אעבוד כפי שנוח לי.
2. אתה תעבוד כפי שנוח לך. 3. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
חחחח
# 16 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
זה שאני אעבוד כפי שנח לי ואתה תעבוד כפי שנח לך זה ברור.
אבל או אוני או אתה טועים. אם אני טועה אני רוצה לדעת למה ולקבל תשובות. השיחה בנינו זה לא מי צודק ומי לא, אלא על שאלה שנשאלה עוד לפנינו, מה עדיף.
# 18 |
חבר חדש
|
מבחינתי הנושא סגור כי לך יש חשיבה משלך ולי יש חשיבה משלי.
כפי שאני לא מנסה לשכנע אותך, אני מאמין שגם אתה לא מנסה לשכנע אותי שהמחשבה שלך נכונה. לגבי טעות, לא בהכרח נכון ואולי גם אני וגם אתה וגם חצי שיטה שלך וחצי שיטה שלי לפי אילוצים צריך להשתמש. לגבי זה שאתה רוצה לדעת, תשאל אצל מנהלים ומנכלים ששאלת עד עכשיו, הבנתי שהתשובה שלהם מספקת אותך והם המדד שלךלכלל העסקים ![]() לגבי שאלה שנשאלה, בין התגובות כאן יש תשובה והיא לפי מצב שבעסק. בכל מקרה, מכאן מבחינתי אין לאן להמשיך כי זה לא דיון לויכוח או מתן הוכחות לשום צד. בהצלחה. Last edited by mrmistory; 20-10-10 at 14:43.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
יופי שאין לך לאן להמשיך אבל פותח האשכול ואחרים רוצים תשובות. אני חלילה לא מתווכח איתך אלא מנסה לעזור ואולי אם טעיתי גם להבין. אבל כמו שאמרתי גם אני חשבתי כמוך לפני שנתיים וכבר שנתיים אני רואה שזאת טעות.
![]() |
# 20 |
חבר חדש
|
אז תשתדל לעזור לבחור שפתח אשכול כי אני לא רואה שאתה מנסה לעזור , רק לנסות להוכיח משהו.
NEXT |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|