|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
דרוש מקודד ומתכנת לאתרים מבוססי Wordpress
גולשי הוסטס שלום,
דרישות: - אדם \ עסק אשר בעלי הידע והנסיון במערכות Wordpress בעברית. - ידע בחיתוך עיצוב מ PSD וקידודו בצורה תקנית לכל הדפדפנים. - התאמת העיצוב למערכת Wordpress - עמידה בלוחות זמנים תמורה: - כספית ! כיצד להציע את עצמכם: - לשלוח לי אימייל או ליצור קשר במסנג'ר: admin@x-site.co.il שימו לב, חובה להציג אתרי Wordpress שבניתם.
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שלום לא שלחתי מייל מכיוון שיש לי שאלה.
במידה ואני מקודד אך אני לא יודע להתאים את הקידוד למערכת WordPress?
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני רוצה להוסיף על דעתו של מאור. כאשר אתה בוחר איש מקצוע שיודע לקודד וגם לתכנת אתה בעצם מוריד את הרמה של שתיהם. קידוד ותכנות אילו מקצועות שמשלימים אחד את השני אבל המיומנות טיפה שונה. נכון שיש מעצבים שהם גם מקודדים אבל עדין איש מקצוע שהוא רק מתכנת או רק מקודד עדיפה על לעשות סלט משתי מקצועות.
# 4 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
עשיתם סלט מהסלט
![]() עוד לא פגשתי מתכנת שלא יודע לקודד. מצד שני, מעצב שלא יודע לקודד? לא פגשתי יותר מידי מעצבים שיודעים באמת לקודד בלי לעשות סלט למתכנת |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
למה סלט למה?
# 7 |
חבר וותיק
|
תתפלא אך אני מכיר מתכנתים שלא יודעים לקודד.
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא נכון. מתכנת צריך לדעת את שפת התכנות שלו מצויין וברמה סבירה ומעלה CSS ו-JS (לפחות אחד מהפריימוורקים), נקודה. זה לא מוריד מהרמה שלו, דווקא ההפך. המתכנת לא יודע? שילמד....
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הדרך הכי מקצועית זה (לרוב זה משרדים כבר שמעסיקים כמה עובדים המקצוענים בתחומם) כאשר: א. מעצב הוא מעצב נטו + חיתוך ב. מישה שלוקח תמונות ממעצב (לפעמים מקבל רק PSD) ועושה לפי התקן או התאמת עיצוב לכל מערכת CMS קיימת או מערכת CMS שחברה עובדת עימה. ג. מתכנת לוקח הכל ועובד. כמובן, בישראל כמו בישראל הרוב הגדול אוהב להשתמש בתוכנית חיסכון של מנחם הורוביץ ולעשות סלט כדי: א. באותם משכורות, אנשים עושים יותר עבודה. ב. לא צריך להעסיק אנשים. ג. הלקוח לא ישלמו ככה או ככה יותר עבור פרוייקטים כי יש חאפרים בשפא בשוק שעושים היום בעבור חפיסת במבה הכל. סיכום דעתי בנושא: א. מסיבה שהמצב לא כל כך מאפשר לכל תחום להעסיק איש מבצוע, אפשר להבין את המצב. ב. מסיבה שאין מי שישלם או יממן את זה, אפשר להבין את בעל החברה. ג. עדיף לפחות למתכנת לדעת לחתוך + לדעת CSS כדי לא להפיל עסקה במקרה ומדובר בעסק קטן כדי לחסוך עלויות. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
ברור שלא חייב, אבל זה די הכרחי.
בקשר לדרך המקצועית שלך, לא יצא לי לפגוש עדיין חברה אחת שלא דורשת מהתכנת שלה לדעת חיתוך ו-JS, או לפחות שיתחייב ללמוד את זה (דרכה). דעתי על הסיכום שלך: א. ולפיכך על המתכנת לדעת לחתוך אחרת סיכוייו להתקבל לעבודה קטנים ב. העניין הכספי הנושא זה לא נכון לפי שיטתך. הצד הכלכלי לפי החזון שלך (שבו יש לשכור 2 אנשים מקצוע, אחד מתכנת ואחד חותך) הוא כזה: אחרי שהחותך יסיים את עבודתו וייתן את התוצר למתכנת ה-JS והמתכנת ילך אליו כל שניה שיבצע לו שינויים בקוד כי זה לא מסתדר לו עם סקריפטים מסויימים שדורשים למשל מבנה היררכי שונה של האלמטים. במקרה שבו יש 2 עובדים קורה גם המצב הלא יעיל הבא: 3 עובדים עוסקים על אותו פרוייקט בו זמנית ולא כולם פועלים בו זמנית. למשל אחרי השלב של החיתוך ה-HTML עובד למתכנתים (צד לקוח וצד שרת שלפי מה שאתה אומר צריכים להיות אנשים נפרדים) והחותך פשוט מחכה לתיקונים ולבנתיים מובטל. או לחילופין שהחותך עובד על פרוייקט חדש וכל שניה מפריעים לו. כך שהפרוייקט נמשך יותר מהצפוי וההפסד הכספי גדול יותר. לעומת המקרה שהמתכנת יודע גם לחתוך וגם JS אז הוא עובד 100% על הפרוייקט. ג. ומה קורה בעסק גדול שהפרוייקטים הם בסכומים של עשרות אלפי דולרים ויותר? כל שעת עבודה חשובה... וכמו שתיארתי מקודם אתה מבזבז בשיטה זו הרבה מאוד שעות עבודה. בקיצור, מתכנת צריך לדעת לחתוך וצריך לדעת JS. הוא לא חייב, זו מדינה דמוקרטית עם חופש התעסוקה, אבל הוא פשוט לא יגיע רחוק.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|