|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אל תקשיב לכל הלא יודעים פה כלום !
אז ככה אם אתה רוצה פטורים תשתדל להוציא בבקום בגיוס ! ללכת יש לרופא להוציא הכל ! רוב הסיכויים שהוא ייתן לך פטורים ל10 ימים על מנת שתגיע לבסיס ביחידה שלך ואז תוציא מחדש אז למה להוציא בבקום ? בבקום זה גובניקים יבשים והם ממורמרים על העבודה ונותנים איך אני יודע ? (מנסיון בהמשך תראה ..) LOL בכל מקרה ברגע שהוצאת ל 10 ימים אתה הולך בטירונות לרופא מראה לו שכבר קיבלת ... והוא אוטומט יוריד מהמחשבה שאתה משקר כי אם כבר קיבלת אז הוא ימשיך לתת לא נתן ? תגיד שאתה רוצה רופא ממוחה שאתה מת מכאבים או לא יודע מה .. בכל מקרה הכל עדיף כבר בבקום אחי ! עכשיו לדוגמא שלי זה בבקום אני הוצאתי פטור שיער עזוב את שאר הפטורים שהיו לי היה לי הכל (מדים נעלים זקן פטורי טירונות ריצות מסעות הליכה עמידה בלה בלה בלה היה לי הכל !) אבל השיער והזקן זה מה שתמיד רציתי והיה לי כבר בבקום ! http://www.facebook.com/album.php?ai...&id=1275000821 http://www.facebook.com/photo.php?pi...&ref=fbx_album |
![]() |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכל מקרה הבן אדם לא מחפש פטורים ומה שהוא רוצה דווקא מגיע לו.. אין סיבה שהוא לא יקבל אותם ביחידה לדעתי ![]() אבל וואלה אם אתה (נושא התואר: החייל הכי פטוריסט) אומר מי אני שיגיד אחרת :P. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש 2 סיבות לזה שקיבלת את הפטורים, כי מגיע לך, או כי חפרת ממש ממש חזק. [מה גם, באלבום החביב שלך לא ראיתי שום פטור מהבקום, רק פטורים מרופא אחד.. חשוד קצת] בכל אופן, תעשה טובה למדינה ואל תפיץ ת'שטויות שלך. אתה מקלקל אנשים. סתם להבהרה: פטורים קבועים לא קיבלת. אם כן, אז רק בגלל שהיה באמת מגיע לך.
Web Developer Last edited by Udi; 03-10-10 at 02:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
משמע אומר שאני לא שומר את כללללללללללל דפי הפטורים מה גם שזה היה לפני 4 שנים אחי חחחחח אני כבר משוחרר שנה :\ ולא כל הפטורים הגיעו לי .... :P בעעעעעעעעעעעעעעעע |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אכן.. גאוות כל אם עברייה.
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
|