|
![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מה אתה קופץ? בגלל שרשום לי בגיל 17?
אני לא מדבר על איכות, אני מדבר על שוק. אם לא הייתי רושם בן כמה אני לא היית מתייחס בתגובה כזאת מזלזלת לדברים שאני כותב, וחבל. מי מדבר בכלל על מחירים ושווי? ובחיי שאתה מדבר כמו ילד קטן. העיקר על הגיל שלי אתה יורד. תסתכל באתרי ממשלה ותגיד לי באיזו טכנולוגיה הם עובדים. תסתכל עם אילו תעודות יוצאים ממכללות. אני לא מבין למה ההתלהמות הזאת, אני מדבר על הרושם שנוצר לי מהשוק העסקי, כן אני מדבר ממקום אישי בדיוק כמוך כי אני מכיר רק דוגמאות פרטיות ולא את כל המתכנתים בארץ. אתה רוצה להעמיד אותי על טעות - תעשה את זה בצורה נורמלית. אתה רוצה לקפוץ ולהתחיל להפציץ בסימני קריאה ושאלה - לא חושב שזה המקום, שיהיה לך בכיף. |
![]() |
![]() |
# 2 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
אני מתעצבן(וכמו שראית אפשר להבין את זה מהטון של הכתיבה שלי) מהתוכן של ההודעה שלך. אתה מדבר על תחושות ורגשות, לא על פי נתונים. עד היום הייתה מגמה של רוב בארץ במפתחי ASP .NET ומייקרוסופט למיניהם, החלופות המוצעות לא היו מספיק רציניות וגם היום יש מחסור בארץ במפתחי PHP. וזו הסיבה שהרבה לקוחות בחרו ב.NET כאופציה, כי היה לה רוב מהבחינה הזו. אני רק לא מבין למה אתה חושב שזה כל כך פשוט ושחור לבן. יש פה הרבה שיקולים, ואתה מודע רק לעולם הצר שלך. ומתחושות ורחשים של "אמרו לי" אתה כבר החלטת שהשיקול הוא "דוט נט טוב, PHP רע". |
||
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה אני חושב שהתגובה הקודמת שלי די מסכמת את הדברים.... אנחנו סתם חוזרים על אותו הדבר לפותח האשכול , נתנו לך פה אתר להתחיל ללמוד ממנו, אתה יכול ללמוד גם מ W3SCHOOL ומ PHP.NET רוצה עצה תוריד מערכת פורומים ותנסה ללמוד את הקוד שלה ולשנות אותו כל פונקציה שאתה לא מכיר תחפש ב PHP.NET ככה אתה תלמד הכי הרבה פונקציות בזמן קצר יחסית.
![]() |
# 4 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
אתה לא יכול לזרוק פה אימרות כמו שבקו הגיב לך, וזה גם לא שחור ולבן, יש חברות שמעדיפות רק ASP, יש כאלו שרק PHP, ויש כאלו שמשלבות. כל חברה והעדפה שלה מהסיבות שלה. לפותח האשכול - כמו שRS324 הגיב לך, תוריד איזושהי מערכת מוכנה , מערכות פורומים וכו', תעבור על הקוד, תבין את הלוגיקה שלו ואת מה שעומד מאחוריה, ככה גם תלמד טכניקות שונות , גם את הCoding Standards וגם פונקציות בסיסיות ומורכבות יותר. בהצלחה בהמשך! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|