הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > פורום תיכנות

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 16-09-10, 20:01   # 3
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

אחלה מאמר - אבל, לפי דעתי הוא מאוד לא רלוונטי.

בשביל העניין, גם, תמיד עדיף להגדיר משתנה:
PHP קוד:
$var 'string'
מאשר
PHP קוד:
$var "string"
כי הדרך הראשונה יותר מהירה - אבל אף אחד שפוי לא יגיד לך "מעכשיו לא כותבים עם גרשיים, רק עם גרש" - ולמה? כי הזמן שזה לוקח - מזערי.

אבל ברמות האלה - שאם אני אעשה מיליון (!!!) הכנסות למערך אז יהיה לי הפרש של חצי שניה.... לפי דעתי זה הרבה פחות ריאלי וחשוב.

וכמובן - לכל פונקציה יש את היעוד שלה:
  • כאשר אני ארצה ליצור מערך שמכיל סדרה של איברים "a-b-c-d-e-...", "1-2-3-4-5-...", או אפילו גם עם קפיצות - "1-3-5-7-9" - אז range זאת הפונקציה
  • במידה ואני רוצה להוסיף אלמנט חדש לסוף המערך, אז אני יכול לבחור בין array_shift (וגם להכניס כמה איברים בו זמנית) לבין $array[] = "TEST";. במידה וזה איבר אחד, [] כמובן עדיף.
  • כאשר אני ארצה להכניס אלמנט למקום שאני יודע אותו מראש - אני אשתמש ב-$array[$i]

הביצוע והתהליך מעולה - אבל לפי דעתי הרעיון עצמו של להשוואות בין 3 השיטות בנושא זה פחות רלוונטי. לכל פונקציה יש את היעוד שלה - וגם לא לשכוח להסתכל, האם כשאני מכניס 40 איברים - אולי array_shift יעיל יותר? וכשיש מערך מאוד מאוד גדול / קטן / בינוני / מתחיל מ-INDEX גבוה וכו', אני בטוח שיש סיכוי שלפחות חלק מהתוצאות ישתנו.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

Tags
benchmark, יעילות, מאמר, php

חוקי פירסום