|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עיצוב לחברת בניית אתרים
אממ זה בשבילי בעיקרון שאני פותח עם עוד בן אדם..
אני עובד כרגע קצת יותר על הלוגו.. אבל רציתי להציג את האתר לקבל תגובות :P איך? http://barakcohen.deviantart.com/art...ment-179116701 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
העיצוב מאוד ילדותי, המבנה של האתר יותר במבנה של פרוטפוליו ולא חברה לבניית אתרים, והקטע של הפרוייקטים אחרונים גם גדול מידי וגם לא ברור מה זה העבודה האחרונה כל כך, ואני חושב שהמבנה הלא ישר למטה לא לעניין.
רואים שאתה ברמה אבל אתה צריך לשפר את הקטע של המבנה והילדתיות בעיצובים שלך..
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה..
וזה בכוונה סיגנון ילדותי כזה אני אוהב את זה.. יש מעצב אחד שעושה הרבה עם הסגנון הזה (הוא לא רואה אותי כה..) חח אבל ניסיתי לעשות את אותו הסגנון.. בקשר לפרוייקטים אחרונים זה אמור כזה שלוחצים על החץ למעלה\למטה זה כזה כל הקטע התחתון יעני מתחלף כזה בצורה יפה ב-JS.. נראה לי אחרי שזה יהיה עם התיכנות זה יהיה הרבה יותר יפה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
עם כמה שזה יצירתי, הוא לא נוח בתור עיצוב לחברת בניית אתרים.
וכמו שאמרו מעלי, החלק של העבודות האחרונות דיי גדול, תעשה איזה סליידשואו יותר קטן שבו יהיו כמה עבודות עם באר שחור עם אופסיטי נמוך ובו יהיו הפרטים של אותו עיצוב. בכל מקרה, נחמד מאוד. דיי שונה שזה טוב, אבל לא נוח לנושא הנ"ל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אם העיצוב בעברית למה הכל מיושר לשמאל?
# 6 |
חבר מתקדם
|
תודה
וואלה דווקא התבאסתי אני חשבתי שיצא אחד היפים :P כולם אמרו שיצא יפה אבל לא מתאים (גם בפורומים אחרים..) נראה איך אני משנה או אסדר או אהפוך את זה למשו אחר והעיצוב בעברית אבל הקטע של ימין משמשאל\שמאל לימין זה סתם פשוט אני התחלתי וזרמתי לא חשבתי וגם שאני שם לב אני לא חושב על זה בעיצובים שאני מכין אני אתחיל להשים לב לזה :P לא שאני חושב שזה באמת משנה.. כולה צדדים |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
העיצוב נחמד.
אבל הוא לא בנוי נכון. זה נראה יותר מידי מתוסבך ויותר מידי דברים יש. הייתי ממליץ לבנות משהו פשוט אבל קליט לעין.
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני ממליץ לך לפני שאתה מעלה לביקורת תסיים את האתר עד החלקים שאתה מתלבט לגביהם
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט: