![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
שאלה בקשר לגוגל
עשיתי חיפוש כזה : link:http://www.google.co.il/ בגוגל
הוא הראה שיש 679 אתרים שמקשרים אליו . זה כאילו שאני ישים ב679 אתרים שונים את הקישור של האתר שלי? זה מה שמשפיע על הpr? או שיש דברים אחרים שמשפיעים עליו?כי בדקתי כמה pr זה גוגל ויצא 8 אז אם אני אעשה את אותה כמות קישורים זה יהיה אותו pr? תודה מראש , אורי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לגוגל יש הרבה יותר מ- 679 דפים שמקשרים אליו.
כמו כן, אם תשיג 679 דומיינים שונים שיקשרו אליך אז סביר להניח שיהיה לך PR גבוה מאוד. בכל מקרה,PR נמדד מכמה דברים ולא רק מקישורים נכנסים.
# 4 |
חבר על
|
אתה צריך שהאתרים מטיפו ייסרקו בגוגל ויקבלו גם הם קישורים נכנסים.
חוצמזה, לינק מעמוד פנימי בטיפו שלא מקבל בעצמו קישורים נכנסים ולא מופיע בעצמו באף ביטוי חיפוש - שווה הרבה פחות מקישור מעמוד חזק בדה-מרקר (סוג האתרים ששמים קישור לגוגל) אל תצפה שאם יש לך אתר שמקבל 100 קישורים מאתרים לא חשובים, יהיה באותו דירוג כמו אתר שמקבל 100 קישורים מאתרים בסגנון: MSN, YNET, וואלה, נענע, תפוז... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
מה שכן גוגל לא אוהבים את זה, כי זה נגד כל הרעיון של המנוע שלהם. קניית קישורים זה בעצם גורם להצגת תוצאות מלאכותיות ולא טבעיות. בקשר לשאלה שלך, חיפוש בגוגל Link: לא מראה לך את כל הקישורים הנכנסים. תחפש ביהו את Link: ואז תראה לבד. כמו כן ערך של קישור שונה מקישור לקישור, יש המון סוגים של קישורים (מתוך תוך, בולט , ראש עמוד, עמוד חזק) וכו'. לגבי PR זה שני דברים שונים, אין שום קשר בין PR לבין מיקום בתוצאות החיפוש, או שהקשר הוא קטן ביותר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
comeback.t@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |