![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
בקשה | חוות דעת על עיצוב חדש
* לא אני עיצבתי
אני אשמח לחוות דעת על העיצוב הבא: קישור לעיצוב ואם כדאי לעבור מהעיצוב שכרגע יש בכתובת: קישור לאתר - כתיבת מאמרים או להשאר איתו? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אין תוכן אז קשה להגיד.
# 4 |
חבר וותיק
|
אי אפשר, מאיפה לי לדעת איך ייראה הכתב? איך ייראה הכותרת?
# 6 |
חבר על
|
בדרך כלל שמישהו מעצב הוא מעצב גם תוכן בשביל לראות איך העיצוב יראה.
לא אהבתי את העיצוב... עתיק כזה ולא מעוצב היטב. שלא נדבר על לא מעניין..
# 7 |
חבר מתקדם
|
אם להשאר איתו לא יודע
אבל אם להחליף לזה אז לא!! העיצוב חמוד אבל לא מתאים אם אתה רוצה אתר מקצועי והכל וזה אתה צריך משו בסגנון כמו שיש לך עכשיו (רק יותר יפה) חוץ מיזה שיש כמה פאקים בעיצוב בקובייה במרובעת הזאת החומה מעל החבילות יש בפנים מין פסים אלכסוניים ויש שמה כזה פאק עם הפסים התמונה של היד לא יושבת טוב וגם בקווים שמפרידים בין כפתור לכפתור אז את הקו הלבן החלפתה אם אני לא טועה את ה-MODE שלו ל-OVERLAY או שעשיתה איתו איזה משו מוזר פשוט שים אותו לבן ותוריד את ה-OPACITY זה יוצא הכי טוב (שגם חלק מהקווים שמה לא מסודרים חלק מעל המסגרת, חלק מתחת וזה..) בקיצור תשאר עם מה שיש לך עכשיו לפי דעתי אם אתה רוצה לשנות תקנה עיצוב בסגנון כמו שיש לך עכשיו עיצובים בסגנונות כמו של וורדפרס או של ג'ומלה הם נראה לי הכי מתאימים לעסק רציני אם אני הייתי במקומך הייתי אפילו מוריד PSD מהאינטרנט.. לא חסר וזה לא שאתה פותח עסק של עיצובים ככה שזה בקטנה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|