|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
זה כאילו חודש ראשון ב 0.01 ושאר החודשים במחיר מלא?
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר על
|
Builds , תאמין לי שאין לי מושג... תקנה VPS מזה משנה גם ככה זה אותו מחיר
![]() הם בטח יבקשו ממך גם אימות טלפוני אתה מבין.. אין לך מה להפסיד וזה לא בעיה לפתוח PAYPAL חדש Sagi , כן, הם יתנו לך איזה שבועיים אחרי שנגמר לך החודש יזכירו לך לשלם אם לא תשלם אחרי שבועיים ישעו את החשבון.. לא נורא לא קרה כלום ![]() |
![]() |
![]() |
# 23 |
הוסטסניון
|
אני זוכר שקניתם מהם פעם הם ביקשו שאני אצלם להם תאשראי שלי ותעודת זהות למה ?
ואז שלא עשיתי את זה כי אני לא סומך על אף אחד סגרו לי תחשבון |
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט התקשרתי אליהם והם אישרו לי את החשבון בלי לשלוח להם שום מסמכים.
![]() |
# 25 |
חבר על
|
יש כאלה שהם סומכים עליהם, ויש חשבונות PAYPAL לא מאומתים וחדשים וזה כתוב PAYPAL מעבירים את המידע הזה.. הם לא רוצים לתת לכל אחד את זה שפותח PAYPAL.. ולכן הם עושים את זה כך פשוט תתקשר וזהו..
ibmod, מה הדומיין שנרשמת איתו? |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
אני לא זוכר.., לא שמתי דומיין אמיתי, אני משתמש בכתובת האייפי.
# 27 |
חבר על
|
איך יכול להיות דבר כזה? חייב לרשום דומיין בהתחלה גם אם הוא פיקטיבי
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
הבעיה עם הקופון הזה של HOSTGATOR שאחרכך התשלום הוא על מחיר מלא וכמו שזכור לי אין את ה 20 אחוז הנחה שלהם ( לנרשמים מתחילים).
אפשר לקנות מנוי שלהם לשנה ואם יש בעיה לבטל אחרי חצי שנה . מניסיון שלי אתם גם אם מבטלים חודש לפני השנה הם מחזירים חלק יחסי של הכסף. השירות שלהם מדהים והייתי לקוח שלהם שנתיים בין שאר חברות האחסון שאני אתם בקשר. רק בגלל שהחזירו לי כסף על החודש האחרון אני מוכן להמליץ עליהם בלי שום עניני AFFILIATE . להערכתי לנסות לקבל כל פעם אחסון חדש בסנט זה רעיון גרוע בגלל הטרחה כי צריך להעביר את כל הקבצים לשרת החדש. עדיף כבר ללכת לחברות אחסון חינם עם שטח אחסון קטן ותעבורה קטנה או לקנות מ HOSTGATOR חבילה לשנה .
# 29 |
חבר על
|
כברירת מחדל מביאים לך קופון של 20% השאלה לכמה זמן אתה קונה...
הבנתי שיש להם עד 45 ימים החזר כספי גם.. ושמדובר על VPS יש אנשים שלא יחשבו כמוך.. אגב גיליתי שאפשר לקחת VPS + 4 כתובות IP בסנט אחד ![]() |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
שוב כמו שאמרתי אני משתמש בכתובת אייפי היחודית שנתנו לVPS שלי ולא בכתובת מתחם(שאני לא זוכר כרגע מה רשמתי שם).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|