![]() |
# 11 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
רוחב הפס הוא פרטי וגם רשום בפירוש
פרטי לחלוטין וסימטרי באחריות הבחור שרשם lib24 רשות תעבורה ללא הגבלה על איזה תעבורה אתה מדבר הפס שלך נממד באמצעות MBIT ולא באמצעות תעבורה... נכון שזה בסופו של דבר קשור אחד בשני אבל עדיין התעבורה היא ללא הגבלה יש לך מגבלה ב MBIT . כמובן שתיהיה בטוח שזה לא קו פרטי מה שמציעים לך שם ---- אין לי מושג מה הוא אומר באופן ברור רואים שהוא לא ממש יודע מה הוא אומר.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
הייתי לקוח של ovh היה לי אופציה לבדוק אם יש קו פרטי של 1000 מגה ביט ומתברר שזה לא אפילו שיש הגבלת תעבורה.
הקו שיתופי, התפרצות ל1000 אם אין פעילות בחוות שרתים. זה לא אומר שקו שיתופי לא טוב, כלל לא, קו שיתופי לרוב משתלם יותר. ד"א, איך ovh עובד? הכל על קווים שיתופיים, הם מעבירים קווים מהירים לכל השרתים שלהם ומגבילים את התעבורה החודשית, לדעתי זה יותר משתלם. לדוגמא הם לוקחים קו פרטי של 10 גיגה ביט ושמים אותו ב100 שרתים, הם אומרים שלכל שרת יש 1000 מגה ביט באחריות בידיעה שלא כולם יצליחו להשתמש בכל הקו. Last edited by kfirfer; 30-06-10 at 23:17.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חסום
|
זההיה ככה ליפני שנה פלוס
הכל שונה שם הם הוסיפו קווים מאסיבים לנו כיום יש שרתי אחסון עם חיבור פרטי של 10GBPS לשרת! לא טעית 10GBPS מובטח! פעם היית קונה בתור יוזר אחד 10 שרתים והיה לך קו של 100MBPS שיתופי לכל השרתים אין את זה יותר משנה כבר הכל שם פרטי ובדוק תתעדכן.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|