|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה בקשר לשרתים-רק מי שמבין שיענה
יש לי שאלה שאני חייב לדעת
מה ההבדל בין ריסלר לאיחסון? למה לי לשלם איחסון נגיד של 500MB ובאותו מחיר אני יכול לקחת ריסלר של 5G? מה ההבדל כאן שיש גם הבדלים כ"כ גדולים במחירים? סורי על השאלה ,אולי מפגרת משהו,אבל אשמח לדעת תשובה רצינית. כי אולי כדאי לי לעשות את זה בשרת שאני מאחסן בו. תודה. *מקווה שזה המקום,אם לא נא להעביר.תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
על זה עוד לא שמעתי שרייסלר עולה זול יותר מאחסון..
אבל יש המון חברות גארבג' שהם בעצם פותחים חברה משעמום ואחרי זה הלקוחות נדפקים, אבל בנוסף יש יותר חברות טובות ואיכותיות מחברות כמו שציינתי.. ועכשיו לשאלתך: אחסון - זהו בעצם שטח ותעבורה המוגדרים מראש בהם אתה יכול לאחסן מספר דומיינים בד"כ אך בחשבון אחד בלבד. ריסיילר - זהו גם חשבון מוגדר שטח ותעבורה אך ההבדל הוא שחשבון זה בעצם יותר חשבונות אחסון ולא מנהל אותם, יש שטח מוקצה בחשבון ואתה בעצם פותח אחסונים על גבי השטח, בד"כ משמש למפתחי אתרים שמאחסנים לקוחות וכדומה.. מקווה שהבנתה ![]() ירדן בן לולו, אינטרסרב פתרונות אינטרנט ותקשורת. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
I am root
|
ציטוט:
אין קשר לא לתמיכה ולא למחיר ולא לשום דבר. אחסון זה אחסון לאתר שלך. ריסלר זה אחסון + אפשרות לפתוח עוד אחסונים בנפח שהוקצה לך. התמיכה היא אותו הדבר בשני המקרים. לגבי העניין של אם מציעים לך אחסון של 500 או ריסלר של 5000 באותו מחיר, אני הייתי הולך על הריסלר הרי מה רע שתהיה האפשרות לפתוח לעצמך עוד אחסונים ולהנות מעוד משאבים? הנקודה פה פשוטה, איפה שמצאת מחירים זהים לשני סוגי החשבונות - זה מקום שלא תמכר כמו שצריך את החבילות שלו, או שיש להם טעות באתר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגב גם אצלך יש חבילה של ריסלר: ריסיילר מוקטן . 5GB נפח 500GB תעבורה ב-60 שקלים בלבד לחודש. מה שאני למשל משלם 65 שקלים על 500MB |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|