|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
SircleIt - המרכז לשאלות ותשובות
האתר פתוח כבר כחודש ויש תעבורה יפה של גולשים.
מה ששמנו לב הוא שאחוז ניכר מהגולשים שנכנסים משום מה לא נרשמים (ההרשמה בעזרת Facebook Connect). נשמח לקבל ביקורת לגבי העמוד הראשי - מה בעצם הבעיה איתו? האם משהו לא ברור? יש משהו מרתיע? אולי כדאי להוסיף/להוריד אלמנטים? כמובן שגם נשמח לקבל ביקורת על ה-UI ומהירות האתר. כדי לעשות זאת, יש ללחוץ על הכפתור "Connect with Facebook" ולעקוב אחר ההוראות. תודה, הכתובת: http://www.sircleit.com Last edited by svovaf; 09-06-10 at 19:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני חושב שהעמוד הראשי יפה.
מעבר לזה מסובך. ההרשמה בעזרת פייסבוק נחשבת גאונית, אבל המסך שדורש ממך לסמן דברים שאת אוהב ונושאים די מציק ותקוע. בנוסף זמן הטעינה שלו איטי מאוד. לאחר ההרשמה (ששוב מדהימה בעיני שזה אוטומטי ) המסך לא כל כך ברור, מי נגד מי ומה נגד מה.... אני מציע לשפר את זה אולי לשים טקסט הסבר. בנוסף אני חושב שהגביל את קהל היעד שלך רק לאנשים עם פייסבוק זה טיפה לא נכון. אבל בהצלחה
# 3 |
חבר בקהילה
|
עיצוב מדהים! את המערכת אני חושב שהיה צריך לפשט מעט.
בהצלחה...
# 4 |
חבר בקהילה
|
עיצוב יפה מאד אחי!
![]() בקשר למערכת, אין לי פייסבוק, אז...
# 5 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אהבתי את העיצוב, ניסיתי להרשם בעזרת הפייסבוק ולא הצלחתי, אני מקבל שגיאה " Please enter a valid first name. " , ועשיתי allow בפייסבוק.
וגם למה חייב להיות רשום בשביל לראות שאלות של אחרים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
תוקן באג שלא אפשר להרשם לכל מי ששם המשתמש שלו בפייסבוק לא בשפה באנגלית (למשל בעברית).
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בעתיד הרחוק יותר, תתווסף גם הרשמה. המטרה היא לחסוך למשתמש לבנות את הגרף החברתי שלו מחדש (שוב למצוא חברים...), ועם פייסבוק, זה בדיוק מה שמשיגים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|