|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
IE לא תומך ב-display:table-cell;
IE לא תומך ב-display:table-cell;
אני משתמש ב-display:table-cell; כדי להצמיד div(ים) בעלי אורכים שונים, יש איזושהיא דרך לסדר את זה? אני מנסה לעבור לקידוד css ו-div, בכל הדפדפנים זה פועל נהדר חוץ מIE. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
עוד אחד מנפלאות הIE...
לא זכור לי כ"כ הנתון הספציפי הזה. נסה אחד מהפתרונות הבאים: -הגדרת לו סוג HTML/XHTML? -צור warpper div שבתוכות span'ים עם float. זה יהפוך אותם לבלוק ואז הם יצמדו אחד לשני. תן להם גם מאפייני אורך וגובה. אין צורך בposition. זה עובד בכל הדפדפנים. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מה זה להצמיד divים? נגיד כמה צורות (נניח, מלבניות [][][]) דבוקות אחת לשניה? לכל div תשים float..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני רוצה שהם יוכלו לגדול (באופן דינמי), ועדיין להשאר צמודים.
Last edited by HOLD; 05-06-10 at 22:04.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
פשוט מאוד, אתה צריך לתת לכולם ערך float: right ב-CSS. עובד מצויין. רק זה עובד בכמה הגדרות מבחינת הדפדפנים כמו position: absolute, אז אם יש לך ב-CSS הגדרות כמו margin-top או padding-top, תצטרך לשחק בהתאמה שלהם. אבל זו לא בעיה, והמוצר הסופי שיוצא עם השילוב הזה הוא נהדר.. בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הצלחתי לתקן את העיצוב ב-IE, אבל אותו "תיקון" יוצר בעיות ב-FF,
אחרי ייאוש מלהתעסק עם זה, הכנתי 2 css, אחד לכל הדפדפנים, ואחד ל-IE. איך אני בוחר בינהם? קוד:
if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer") document.write('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styleIE.css">'); |
![]() |
![]() |
# 9 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.85%29.aspx ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |