|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ביקורת על האתר של העסק שלי (נרגילות)
http://menargelim.co.il/
הרעיון הוא משלוחים חינם עד הבית של נרגילות טבק וגחלים בהזמנת מינימום 100 ש"ח וגם השכרת זולות ונרגילות לאירועים |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
דווקא קיבלתי הרבה פידבקים על העיצוב
יש לך בכלל רעיון איך אתר כזה אמור להיראות? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
דווקא אני אהבתי את העיצוב ואת האתר בכללי
שיהיה בהצלחה ![]()
# 5 |
חבר בקהילה
|
מגניבבבבבבבבב אהבתי אשששששששש אין הרבה אתרים כאלה..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
רעיון דווקא עם פוטנציאל אבל כמו שאמר Bluz. עיצוב על הפנים. לא כיף להישאר באתר יותר מ5 שניות..
תשקיע קצת בעיצוב. לא בשמיים העלות..
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה היה מושך אותך, הייתי עושה נגיד לוגו עם בנאדם יושב בסטלה על איזה ספה ישנה ומעשן נרגילה, כמובן שזה בלוגו פלאש ובנאדם מקצועי יכול לעשות לך את זה. בכלל הייתי עושה לך את כל האתר בפלאש כי אני במיוחד אוהב דברים זזים באתר, זה מעניין את העין, האתר שלך "יבש". לעוד הצעות יש לך את פורום עיצוב וגראפיקה ![]()
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
תודה על העצות אחים שלי...
מה עלות של עיצוב שאתם אומרים? ואשמח לעוד תגובות |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
וחוץ מזה תראו אתרים של נרגילות, מה נראה לכם יותר רציני?
http://www.google.co.il/#hl=en&sourc...b4e71a753b19d8 |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שמע, רן?
אף פעם אל תסתכל על המתחרים ותנסה להיות דומה להם. אתה צריך להיות מעליהם. וככל שתהיה יותר מעליהם. ככה אתה תצליח יותר מהם. אם כל האתרים של נרגילות היו נראים על הפנים. [ולא בדקתי אף פעם עיצובים של אתרי נרגילות]. אז מה לדעתך יתן לאנשים רצון לבוא דווקא אלייך מתוך כל האתרים האחרים? אם כולם יהיו עם עיצוב לא מושך, לא יפה, לא מתאים. ורק אתה תהיה עם עיצוב שמושך תעין שכיף להישאר באתר שאנשים יכנסו ויגידו וואי. מן הסתם שתהיה לך יותר הצלחה ויותר "יתרון" על האחרים. עציוב של אתר אני לא יודע להגיד לך בדיוק. כי כל מעצב לוקח לפי מה שהוא מרגיש שהוא שווה. אבל אתה יכול למצוא עיצוב יפה ב150-250.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|