|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שלום רציתי לדעת אם אתרים לצפייה ישירה...
האם הם חוקיים מבחינת חוק ?
האם הם עוברים על זכויות יוצרים ? ואם יש בעיה אם אפשר לפרט ....... או שמא אין בעיה עם אתרים כאלו תודה . אני שואל כי עוסק מורשה ומעוניין לקנות אתר לצפייה ישרה , אך עם יש בעיה וללו הכי קטנה אני ארד מהעניין כי לא רוצה לסכן את העסק .. תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתרים לצפייה ישירה הם לא חוקיים, נקודה.
למה? כי יש חוק שאסור לקשר לצפייה ישירה או להציג באתר שלך צפייה ישירה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא, זה בדיוק כמו אתרים להורדת משחקים \ סרטים \ כל דבר אחר.
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא אסכן את העסק שלי על סרטים תאמין לי . אין חוק שאוסר על צפייה ישירה יש חוק שאוסר על זכויות יוצרים בארץ . ישנם חברות ישראליות שרוכשות סרטים מחו"ל כמו יונטייד גלובוס , NMC וכו' .. ברגע שהם רכשו את הזכויות הם והם בלבד אחריות על זכויות היוצרים של הסרט בארץ , וכל מי שישים סרט כזה לצפייה ישירה יחשב כמפר זכויות ויצפה לתביעה בין 100 ל 100 אלף ש"ח... תלוי בנזק שנגרם לאותה חברה . כמו כן ישנם מס' סרטים אולם לא גדול כאשר לא רכשו את הזכויות שלהם , ואת הסרטים הללו מותר לאפשר לצפייה ישירה לפי הפדרציה הישראלית לסרטים בארץ ובנוסף לפי אותו גוף שמחזיק ברוב התביעות א.ל.י.ס. לאימות הדברים שרשמתי פה אתה מוזמן להתקשר לפדרציה או לחלופין לא.ל.י.ס ותקבל את אותן התשובות שסיפקתי לך כאן . אז להבא לפני שאתה מתפרץ ומדבר שטויות תבדוק היטב את המקורות שלך .. !! יום טוב .. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|