|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מיואש..יש לכם רעיונות?
שלום..נתקלתי בבעיה..אשמח לעזרה.
בניתי הרשמה לאתר שלי..בדף ההרשמה ישנה ולידציה שבניתי, במידה ויש בעיה בפרטים שהמשתמש הזין הוא מקבל רשימה של השגיאות, באותו דף כמובן, ליד השדות. הבעיה מגיעה כאשר אין בעיה בפרטים וההרשמה הצליחה, אני רוצה לרשום "נרשמת בהצלחה, אתה מוזמן להיכנס לחשבונך" וגם ההודעה הזו נכתבת באותו דף והבעיה היא שהשדות עם הפרטים נשארים מול העיניים ואני לא מעוניין בכך. מה אתם מציעים לעשות? תודה.
# 2 |
אקס מנהל
|
תעשה שאם לא נלחץ כפתור השליחה (ע"י isset) - יוצג הטופס.
אחרת - תוצג ההודעה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא הגיוני..כי אם יש בעיה אז אמורה להופיע גם הודעת שגיאה (שהפרטים לא טובים, יחד עם האירורים) והטופס..
אם אין בעיה אז תיהיה הודעה שההרשמה הצליחה.. אבל אם הוא לא נלחץ אז מופיע רק הטופס, ריק, בלי הודעות בכלל. אתה מבין..? תודה.
# 4 |
אקס מנהל
|
אם הטופס לא נשלח - להציג את הטופס
אחרת אם (elseif) הטופס נשלח וגם יש שגיאות - להציג את הטופס והשגיאות אחרת - להציג את ההודעה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תשתמש בJavaScript תגדיר שני חלקים ושיהיה בינהם החלפה של Visibility שיש שגיאה אז יופיע הDIV של הטופש עם הגיאות ושהכל טוב אז הDIV של הטופס רק יופיע עם השגיאות
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
PHP קוד:
ואי אפשר בגלל הגרשיים. אני יודע שיש "שיטה" לשים סלאשים וואז זה בסדר..אבל בטופס שלי יש מאות גרשיים..רשימת מדינות שכתובות כך: PHP קוד:
מה אני אמור לעשות? תודה.
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תעשה ככה:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in c:\wamp\www\123\register.php on line 251 זו השורה: PHP קוד:
וכמובן שהבעיה היא גם בשאר השדות שכתובים על אותו עיקרון. כמובן שכתבתי על כל הטופס ככה: PHP קוד:
תודה.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 27-02-10 at 14:21.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
אתה יכול לתת את כל הקוד?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק