|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אני מצטער, אבל מה שידברתי עליו לא מוגבל לתקופת זמן.
יש לך אפשרות להזמין רייסלר לתקופת זמן(חודש, לדוגמא), ויש לך אפשרות להזמין מספר סלוטים - אשר איתם ניתן לעשות מה בראש שלך, ולכמה זמן שאתה רוצה. (החיוב מתבצע על-פי סלוטים ולא על-פי חיוב חודשי, כלומר שאם רכשתה ריסיילר של שישים סלוטים ולאחר חודש לא נצלתה את כולו הסלוטים נשארים לחודשים הבאים עד ניצול מלא שלהם. כך שלבסוף אתה עושה רווח נקי מהריסיילר).
![]() |
# 2 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אם כל אחד יתחיל להתסמך על לקוחות שאוליי אתה תוכל להביא (או לא תוכל להביא) בסוף לא יישאר לו ממה לממן לך את מכירת הריסלר והוא ייסגר. אני מבטיח לך שאם אתה היית מוכר ריסלרים של שרתי משחק גם אתה היית עובד ככה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
דימה, מה שרשמתה זה לגמרי נכון, אבל שים לב שבהודעה הראשונה שלי ציינתי שאני מדבר בתור לקוח שרוצה לשחק בשרתי משחק רבים, רוצה להיות בעל שרתים עם מספר סלוטים גבוהה במחירים נמוכים - ולא בתור בעל חברה שמטרתו העיקרית היא לעשות כסף. מה שאתה אומר זה נכון בהחלט, במידה וההיתי מוכר שרתי משחק מהרייסלר שהזמנתי, לא ההיתי מזמין רייסלר ע"פ מסםר סלוטין - אלה ע"פ תשלום חודשי - כך אפשר יהיה להבטיח שאם אני רואה שהחברה לא מתקדם ושרתי משחק לא נמכרים, תמיד אפשר להפסיק את השירות. אני מדבר בתור לקוח שמעוניין לקנות היום שרת משחק גדול, בעוד חודשיים שרת משחק גדול, (32 סלוטים, לדוגמא), במחיר של 2*120 (240), או לקנות רייסלר שרתי משחק ולפתוח דרכו 2 שרתים עבורי - במחיר חד פעמי של 130ש"ח. כך אני גם לא צריך לעמוד בלחץ של לבזבז את הרייסלר, אלה אני אוכל לבזבז את מ"ס הסלוטים מתי שמתחשק לי, אולי אפילו בעוד כמה שנים אם אני אראה שאני לא ממשיך לשחק במשחק הנ"ל. כך זאת לצומת ליבך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|