|
![]() |
# 1 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ביקורת זה לא משהו שנותן לקוח שהצטרף לפני שבוע לחברה וגם זה בגלל שהמנהל של חברת האחסון התחנן בפניו כדי שהוא ייפתח אשכול. אני מבחינתי עושה הכל כדי שהביקורת תהיה כמה שיותר אמיתית ואתה יודע מה? אני חושב שהצלחתי במשימה. ניקיתי את כל הביקורות הלא רלוונטיות מהפורום והביקורות שאתה רואה היום זה פחות או יותר מה שמשקף את ספקי האחסון. חוץ מזה, ידידי הנכבד.. אתה שוכח משהו יותר חשוב. אתה משתמש היכל תהילה, אז יש חוקים שלא חלים עליך, למה? כי מבחינתינו אתה לא משתמש בעייתי. כמוך יכול להיות כל אחד שהחליט שבא לו להשקיע ולתרום. אני דיי בטוח שאתה עדין בעצבים מהתקרית הלא נעימה שהייתה לנו ובגלל זה גם הביקורת הזאת. אם בא לך לדבר איתי על זה, שלח הודעה בפרטי. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() נראה לי שאני מתחיל לגבש את הסיבות שבגללן הפורום הופך לכינרת אחרי שנתיים של בצורת. קיצר לא פתחתי את הדיון הזה כדי שכל אחד יגיד מה כואב לו על הלב וכמה רע לו ואיך התאכזרו אליו וכו'. המטרה של הדיון הזה היא אחד משני דברים: 1. שהפורום יחזור לקדמותו\ישתפר וישתדרג בעזרת רעיונות שאני ואחראים העלנו פה בדיון (ובעזרת רעיונות שאתם עדיין יכולים להעלות פה בדיון) 2. לקבל את העובדה שהוסטס ימשיך להתייבש.. אי אפשר לקרוא לקהילת הוסטס איכותית לדעתי בין היתר בגלל מדדים כמו: 1. מתי לאחרונה מישהו כתב מדריך\מאמר כלשהו ופרסם אותו בפורום? 2. מתי לאחרונה מישהו פתח דיון ענייני שעורר דיאלוג מעניין או משהו שיצית קצת עניין בפורום. 3. מתי מישהו עשה משהו בשביל הפורום? במשפט אחד דעתי היא כזו: פורומים מסתמכים על תוכן של גולשים ( WEB 2.0 ) סופו של הוסטס התחיל כשאנשים הפסיקו ליצור תוכן בפורום כמו מדריכים\מאמרים\דיונים ויגיע לקיצו כאשר לאנשים אפילו ימאס מלהכנס מתוך הרגל.
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני לא אפרט לגבי מה בדיוק... אם בהנהלה הראשית רוצים, הם מוזמנים לעשות זאת. זה דברים שלא אני קבעתי, אבל זה ככה. אני את התגובות באשכול הזה סיימתי. שורה תחתונה, רוב מה שנכתב בתגובות פה נמצא בטיפול ואנחנו מחכים ליישום של הדברים האלה. כמו כן, האשכול הנ"ל הועבר לתשומת ליבם של הדרגים הגבוהים יותר. ערב טוב. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|