|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה על ביטוח צעיר, אני רוצה כבר לדעת אחת ולתמיד
כששאלתי אנשים לגבי ביטוח צעיר הם שיגעו אותי, כל אחד ענה תשובה שונה.
אחד אומר שצריך ביטוח נהג חדש + צעיר ואתה מסודר, שזה בסביבות ה2000 שקל. יש כאלה שאומרים שצריך בנוסף מקיף צעיר, וזה מקפיץ את המחיר ל5000 שקל. יש כאלה שטוענים שהמקיף של ההורים חל גם על הנהג הצעיר. קיצר, בלאגן ענק. יש מישהו שבאמת מבין, שיגיד לי אחת ולתמיד, מה אני צריך לעשות על מנת להיות חוקי על הרכב של ההורים שלי (ויש לציין שהוא כולל ביטוח מקיף)? * גם מבוטח, לא רק חוקי. זאת אומרת שאם יש תאונה הביטוח מכסה. תודה מראש :]
# 2 |
Winner
|
תתקשר לביטוח וזהו
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
א. כל מה שייאמר פה, תקף באופן גלובלי, המחירים יכולים לנוע לכאן ולשם.
ב. ביטוח לכל נהג שהוא לא בן 24 ומעלה, נקרא ביטוח נהג חדש/צעיר/כל מיני שמות. ג. הביטוח תמיד יותר יקר מביטוח לאנשים בני 24 ומעלה. ד. לרכב ישן, המבוטח בצד ג' בלבד(מכסה פגיעה ברכב אחר בלבד, הרכב שלך לא מבוטח), מדובר בתוספת זניחה לשנה(1000 ש"ח +-). ה. במידה והרכב מבוטח ואנו מדברים על רכב עמך(Mazda 3 וכדומה), הביטוח המקיף(הגדרתו - אם אתה נכנס בקיר באשמתך, הביטוח משלם על הרכב), עולה הרבה יותר, בסביבות ה-3000 שח לשנה. כאשר: אם יש היסטורית תביעות ביטוח - הביטוח יקר יותר אם הרישיון של אחד הנהגים נשלל בעבר - הביטוח יקר יותר אם אתה נהג שודים - סיכוי טוב מאוד שהרכב שלך יפגוש עמוד/קיר/רכב אחר.
# 4 |
חבר בקהילה
|
נהג חדש - שנתיים מהוצאת הרישיון עד גיל 24 (הכוונה אם הוצאת ב- 17 עד 19 אם ב- 23 עד 24).
נהג צעיר - מרגע שנגמר הנהג חדש עד גיל 24. ביטוחים. אתה לא חייב מקיף תוי ברכב. ברכבים ישנים בדרך כלל לא מבטחים מקיף כי זה לא משתלם. מה שאתה צריך זה ביטוח לנהג חדש. ביטוח חובה + צד שלישי במידה וזה רכב ישן וביטוח חובה + מקיף (שכולל בתוכו את צד 3) בתנאי שזה רכב חדש. וכן ביטוח לנהג חדש הוא הרבה יותר יקר מביטוח לנהג מבוגר. ביטוח חובה לנהג חדש נע מ- 2600 ומעלה לא כולל צד 3 או מקיף.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|