|
![]() |
# 1 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אבל זה הולך להיפתר בקרוב, כמו שכבר ציינתי. |
|
![]() |
# 2 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
יש ביקורת? משהו יצא מכוער בעיצוב? אז קדימה , בכיף להציע הצעה שתעזור לשפר את האתר ( ותביאו לינק \ דוגמא \ הסבר ). - בסדר מותר להביע דעה אישית , אבל יש דרך לעשות זאת. למה לפגוע \ להעליב בנאדם? הנה דוגמא קלאסית : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81157 הבעיה שכולם פה מרגישים שהם בתחרות , - חברים אף אחד פה לא בתחרות מול אף אחד - אנחנו כאן סה"כ כדי שללקוחות שלנו יהיה יותר טוב, ואם לא הבנתם את זה עדיין , כנראה שאתם לא מבינים למה הפורום הזה נוצר בכלל. |
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
עיצוב חדש בהחלט לא יזיק, במיוחד שהיה אתגר דיי מזמן תאמת על עיצוב חדש לפורום והיה שמה כמה עבודות ממש טובות.
חבר על
|
אגב,בקשר לעיצוב.
אני זוכר שפעם פעם היתה תחרות ממש מוצלחת לעיצוב הפורום והיה מישו שזכה , היה לו עיצוב מדהים ,באמת אחד היפים ,סגנון וויסטה אם אני לא טועה,כולם אהבו . בסוף לא עשו מזה כלום וחבל , בכל מקרה, כמה תחרויות [בסגונונות האלה] לא יזיקו, פרסום , אני מודה שאני נכנס לפה כל יום ,בעיקר לפורום מסחר, קצת דיבורים וזהו .. כל השאר אין לי עניין .. ככה שבאמת צריך לעשות עם זה משו. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני בטוח שרובכם מכירים את פורום רוטר, לא רק שהוא דורש מייל של הספקית גם צריך לשלם 210 שקל לשנה בשביל להיות חבר בו. והוא עדין הפורום הכי פעיל שקיים בארץ(חוץ מFXP, שזה לא פורום ממש מבחינתי).
איך זה?
הוסטסניון
|
אני מסכים ב-100% עם פותח האשכול, אני נכנס לכאן רק מתוך הרגל, ניהיה כאן די שומם...
זה התפקיד של המנהלים לייעל ולפתח את הקהילה... לפי דעתי הבעיה כאן זה שיש פה כמה אנשים שמנסים לשחק אותה "רציניים" ועם זה בעצם מורידים את הרמה בפורום... למשל: http://hostscoil.net/online/index.htm "פורום הוסטס אינו פורום "משקר"" כל העמוד הזה מיותר לחלוטין וכשקראתי מה שכתוב שם פשוט צחקתי, למה אתם חייבים להסביר את עצמכם? זה שאתם משווים את עצמכם לפורומים אחרים שכן "משקרים" זה כבר מוריד מהרמה. לי אישית יש הרגשה שהפורום הזה ניהיה יותר ויותר מוזנח עם הזמן... אבל אולי זה רק אני. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני בהוסטס מ 2004 (יבואו המתחכמים ויגידו נרשמת ב2005) יש משתמש ישן שאני לא זוכר תסיסמא שלו בתכלס מ 2003 אם אני לא טועה אבל אז לא הייתי פעיל ...
בכל מקרה לנושא .. אני יכול להגיד שאכן במשך 6 השנים שאני נמצא כאן רצוף יום אחרי יום אני יכול להגיד הפורום השתנה ולרעה ולכן כל המשתמשים עם הפז"מ נעלמו למה ? כי פעם לא היו פה חוקים כאילו אנחנו בכלא היום אסור לך להיות חופשי בפורום אתה יכול לקבל בעיטה בתחת על כל דבר שתגיד ! אתה לא יכול לפרסם ביקורת אם אין לך אזרחות ישראלית LOL אתה לא יכול לפתוח אשכול כי לא עשית ברית מילה ובכלל אתה לא יכול להרשם כי אתה לא יודע תמשתמש וסיסמא של האינטרנט ככה שלא תוכל להתחבר לאינטרנט וזה אומר שפרצת תחשבון של מישהו לאינטרנט (ככה הוסטס עובד חחח) אנשים שאין להם אימייל מספקית אינטרנט או שלא יודעים להשתמש בו לא יכולים להרשם מה גם הניהול פה ניהיה דיקטטורי כמו בתקופט המנדט בריטי סדר הפורומים השתנה בצורה מכאיבה לכתיבה ולמה אני אומר תדברים הללו ? אני למשל הייתי במשך כמעט שנתיים רצופות רוב הזמן בפורום תכנות עוזר נעזר וכדומה אבל זה נהרס למה ? חוקים ... הכל נהרס בפורום בגלל חוקים ! רוב הילדודס כאן בני 12 לעומת פעם ... היו פה אנשים טובים וגברים ! היום ? כל מי שנרשם לפה הוא רמאי או אחד שלא באמת הולך להיות איש דובר אמת ... בקיצור כן השתנה ואני מבין אותך |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ביקורת זה לא משהו שנותן לקוח שהצטרף לפני שבוע לחברה וגם זה בגלל שהמנהל של חברת האחסון התחנן בפניו כדי שהוא ייפתח אשכול. אני מבחינתי עושה הכל כדי שהביקורת תהיה כמה שיותר אמיתית ואתה יודע מה? אני חושב שהצלחתי במשימה. ניקיתי את כל הביקורות הלא רלוונטיות מהפורום והביקורות שאתה רואה היום זה פחות או יותר מה שמשקף את ספקי האחסון. חוץ מזה, ידידי הנכבד.. אתה שוכח משהו יותר חשוב. אתה משתמש היכל תהילה, אז יש חוקים שלא חלים עליך, למה? כי מבחינתינו אתה לא משתמש בעייתי. כמוך יכול להיות כל אחד שהחליט שבא לו להשקיע ולתרום. אני דיי בטוח שאתה עדין בעצבים מהתקרית הלא נעימה שהייתה לנו ובגלל זה גם הביקורת הזאת. אם בא לך לדבר איתי על זה, שלח הודעה בפרטי. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() נראה לי שאני מתחיל לגבש את הסיבות שבגללן הפורום הופך לכינרת אחרי שנתיים של בצורת. קיצר לא פתחתי את הדיון הזה כדי שכל אחד יגיד מה כואב לו על הלב וכמה רע לו ואיך התאכזרו אליו וכו'. המטרה של הדיון הזה היא אחד משני דברים: 1. שהפורום יחזור לקדמותו\ישתפר וישתדרג בעזרת רעיונות שאני ואחראים העלנו פה בדיון (ובעזרת רעיונות שאתם עדיין יכולים להעלות פה בדיון) 2. לקבל את העובדה שהוסטס ימשיך להתייבש.. אי אפשר לקרוא לקהילת הוסטס איכותית לדעתי בין היתר בגלל מדדים כמו: 1. מתי לאחרונה מישהו כתב מדריך\מאמר כלשהו ופרסם אותו בפורום? 2. מתי לאחרונה מישהו פתח דיון ענייני שעורר דיאלוג מעניין או משהו שיצית קצת עניין בפורום. 3. מתי מישהו עשה משהו בשביל הפורום? במשפט אחד דעתי היא כזו: פורומים מסתמכים על תוכן של גולשים ( WEB 2.0 ) סופו של הוסטס התחיל כשאנשים הפסיקו ליצור תוכן בפורום כמו מדריכים\מאמרים\דיונים ויגיע לקיצו כאשר לאנשים אפילו ימאס מלהכנס מתוך הרגל.
# 10 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני לא אפרט לגבי מה בדיוק... אם בהנהלה הראשית רוצים, הם מוזמנים לעשות זאת. זה דברים שלא אני קבעתי, אבל זה ככה. אני את התגובות באשכול הזה סיימתי. שורה תחתונה, רוב מה שנכתב בתגובות פה נמצא בטיפול ואנחנו מחכים ליישום של הדברים האלה. כמו כן, האשכול הנ"ל הועבר לתשומת ליבם של הדרגים הגבוהים יותר. ערב טוב. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|